01 Ιουλίου 2023

Ευχαριστίες προς το Νοσοκομείο Καστοριάς και όλα τα βρίσκει άψογα ο ΝΔ πρώην Αντιπερειφερειάρχης

 

...που τον αντικατέστησαν με καρδιολόγο για να έχει ελειψη καρδιολογου το νοσοκομείο Καστοριάς.

Αλλά και ελλείψεις άλλων ειδικοτήτων  γιατρών ουδέν είδε.

Αυτό έλειψε να έδιναν άλλες αιματολογικές εξετάσεις άλλης ασθενούς στην σύζυγο του πρώην Αντιπεριφερειάρχη όπως έγινε με την κ. Μάνου από την Καστοριά,  που εδόθησαν της κ.Χαιριστανίδου από την Μεσσοποταμία, με διοικητή τον κουμπάρο του  προσφάτως απερχόμενου  πρώην  βουλευτή της ΝΔ κ. Ζήση Τζηκαλάγια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης που υπηρξε υπευθυνος για την λειτουργία του νοσοκομείου Καστοριάς ευχαριστεί  αυτούς τους οποίους είχε υπό την επίβλεψη του για το αυτονόητο, αυτό  αποτελεί πολιτική ενέργεια καθαρισμού της ακαταστασίας και του  απιστεύτου  μπάχαλου  που επικρατεί στο νοσοκομείο κατά κοινη ομολογία,  και το κάνει δημόσια.

 Ο κάθε ασθενείς ευχαριστεί γιατρούς και προσωπικό ιδιωτικά αν δεν έχει άλλον δόλιο πολιτικό λόγο υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.

Κλείδωσε΄΄ τελικά για το νοσοκομείο Καστοριάς η θέση του διοικητή. Ο  Γρηγόρης Χάτσιος η επιλογή της ηγεσίας του υπουργείου - Alphafm.gr

(Ο κ. Γρηγόρης Χάτσιος παρέμεινε Δτ Ν Καστοριάς με φωτογραφική  προεκλογική υπουργική απόφαση αν και έληξε η θητεία του πάραυτα,..δεν πήγε σπίτι του.)

Δείτε παρακάτω  την ανάρτηση του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καστοριάς Δ.Σαββόπουλου  "επαναβολεμένου"  υπαλλήλου σήμερα του Δήμου Καστοριάς.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Κων/νο Τσιόλα και σε όλο το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη λειτουργία τους κατά την διάρκεια του χειρουργείου και της νοσηλείας της συζύγου μου.

Πραγματικά εκτελούν λειτούργημα και είναι άριστοι σε αυτό που κάνουν. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου