29 Αυγούστου 2023

Ούτε γαστεντεριολόγο δεν έχει το νοσοκομείο Καστοριάς μια απαραίτητη ειδικότητα για την ζωή των ανθρώπων

 Εικόνα:  Ο διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς συγγενής, κουμπάρος συγκεκριμένα  του πρώην βουλευτή Καστοριάς Ζήση Τζηκαλάγια, ο οποίος έχει και την ευθύνη στα αναφερόμενα του ρεπορτάζ.

Να θυμηθούμε ο,τι αν και έχει ληγμένη την θητεία του, παραμένει στην καρέκλα, με φωτογραφική προεκλογική υπουργική απόφαση - διάταξη του τύπου... κάνουμε ο,τι γουστάρουμε.

29-8-2023 12:12πμ
 

Ούτε γαστεντεριολόγο δεν έχει το νοσοκομείο Καστοριάς μια απαραίτητη ειδικότητα για την ζωή των ανθρώπων , σε περιπτώσεις  συχνές που χρήζουν έκτακτης αντιμετώπισης

Επισημαίνουμε ανάμεσα στις ελλείψεις τόσων άλλων ειδικοτήτων γιατρών στο Κρατικό νοσοκομείο Καστοριάς 

Οποιος έχει χρήματα ελάχιστοι σήμερα πηγαίνει σε έναν από τις τρεις ιδιώτες γιατρούς σε αυτήν την ειδικότητα  όποιος δεν  έχει απλά ταλαιπωρείται για ημέρες και πεθαίνει.

Το 2019 είχαμε  γαστρεντερίτιδα σε 300 άτομα στην Καστοριά

 

 Τότε  το fyllokaiftero1.blogspot.com και άλλα σάιτ γράψαμε:  Σε μέγα «γρίφο» εξελίσσεται η υπόθεση της ξαφνικής επιδημίας γαστρεντερίτιδας που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς.,  μέσα σε 48 ώρες οδήγησε πάνω από 300 άτομα στο νοσοκομείο. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γίνει σε μια νέα τέτοια κατάσταση με έλλειψη γιατρού στο νοσοκομείο Καστοριάς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου