22 Αυγούστου 2023

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τους πολίτες που κλείδωσαν σε τρέιλερ αλλοδαπούς κατηγορώντας τους για εμπρησμό

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν χθες οι εικόνες από τον Έβρο με τους "φυλακισμένους" μετανάστες σε καρότσα ενός τρέιλερ.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε άνδρες της ασφάλειας Αλεξανδρούπολης προσήγαγαν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας της πόλης τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για αλλοδαπό υπήκοο ενώ πέραν αυτού προσήχθησαν και κρατούνται δύο ημεδαποί οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στη «σύλληψη» των μεταναστών. Όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ και οι τρεις παραπέμπονται στην ελληνική δικαιοσύνη.

Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση  τονίζεται ότι το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης πλησίον της Αλεξανδρούπολης, ενώ μέσα στο τρέιλερ κρατούνταν παράνομα 13 παράτυποι μετανάστες συριακής και πακιστανικής καταγωγής.

Η Ελληνική Αστυνομία επαγρυπνά και, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κρατικές Αρχές, επιχειρεί εντατικά και συστηματικά για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων και την εξάρθρωση των εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης παράτυπων μεταναστών, μεριμνώντας παράλληλα για την τήρηση της νομιμότητας και αποσκοπώντας στο δραστικό περιορισμό του προβλήματος, προστίθεται στην ανακοίνωση η οποία κάκιστα αναφέρει ως παράτυπους του αλλοδαπούς - παράτυπος είναι ο νόμιμος που δεν έχει τα τυπικά χαρτιά οι αλλοδαποί αυτοί είναι παράνομα  και λάθρα εισερχόμενοι στην χώρα μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



(protothema – freepik) el.gr 

 Διαβάστε και το :

kastorasnews.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου