20 Σεπτεμβρίου 2023

Η αλήθεια ακούστηκε «βροντερά»: Αυτά μας βάζουν και πληρώνουμε για να φτωχύνουμε – ΒΙΝΤΕΟ

18:49


 
Δυστυχώς δεν ακούστηκε στην Ελλάδα, αλλά στην Γερμανία!!! Μόνο στο ΕΛ το βίντεο

Ο Ulrich Siegmund, μέλος του πολιτειακού κοινοβουλίου του AfD στην Σαξονία-Άνχαλτ, επέκρινε την τρομοκρατία με την υποτιθέμενη κλιματική αποκάλυψη-κρίση, με την οποία οι πολιτικοί βγάζουν λεφτά από τις τσέπες των πολιτών και σύντομα θα τους οδηγήσουν στην απόλυτη ανέχεια!!!

Οι κυβερνώντες είχαν ήδη χρησιμοποιήσει το όργανο του φόβου για τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού, όπως είπε και το ίδιο κάνουν και τώρα!!! 


Σημειώνεται πως το εθνίκο-δεξιό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD)» συγκεντρώνει το 35% των προθέσεων ψήφου στο ανατολικό ομόσπονδο γερμανικό κρατίδιο της Σαξονίας, αφήνοντας πολύ πίσω την κεντροδεξιά αντιπολίτευση, τους Χριστιανοδημοκράτες (CDU), που περιορίζονται στο 29%

«Ενώ οι άνθρωποι στη χώρα εξακολουθούν να παλεύουν με τις συνέπειες του «πληθωρισμού ρεκόρ», σύντομα θα βιώσουν το επόμενο σοκ κόστους», είπε ο Siegmund, λόγια τα οποία δεν ακούγονται ξεκάθαρα στην Ελληνική Βουλή!

Στο κοινοβούλιο του Μαγδεμβούργου, προειδοποίησε επειγόντως για τις επόμενες εκρήξεις κόστους που θα μπορούσαν να περιμένουν οι πολίτες χάρη στην πολιτική που ακολουθείται.

«Σχεδόν όλες οι τιμές για καθημερινά είδη θα αυξηθούν περαιτέρω και θα γίνουν αισθητά πιο ακριβές», τόνισε.

Ο πολιτικός αναφέρεται στους πράσινους φόρους, οι οποίοι κατακλύζουν την Γερμανία, την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης!!!

Δείτε απόσπασμα και στο ΕΛ:

photo freepik

 


 

//

Λιγότερο κρέας, καλύτερα για όλους _ Greenpeace
00:00

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου