19 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥ ΣΑΙΤ SVOURANEWS.GR "Ακούραστος ο Δήμαρχος! ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΦΩΤΟ

Μόνο ως μπλακ χιούμορ μπορούμε να εκλάβουμε το δημοσίευμα που ακολουθεί του svouranews.gr για τον απερχόμενο
δήμαρχο Καστοριάς των προεκλογικών έργων κυριολεκτικά 42 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.
 
Κάποιοι νομίζουν ο,τι αυτό είναι δημοσιογραφία!! Δημοσιογράφος  είναι αυτός που ελέγχει αυστηρά την εξουσία στον τόπο του, και  σε όλη την επικράτεια την κεντρική εξουσία,  και όχι αυτός που προβάλει με τις γελοίες αναφορές  του για αρτιμέλεια του πολιτικού προσώπου, η της εξωτερικής ομορφιάς, και εν γένει την  εμφάνισης του.
 
Δύο σάϊτ αδελφά, και ένας  πολυ-επιχειρηματίας  ΜΜΕ "τύπου Κοσκώτάς"  στην Καστοριά το έχουν παρακάνει,  ίσως χρειάζεται μια νομική παρέμβαση αρμοδίων φορέων. 
Στην χθεσινή εκδήλωση Run Greece υπήρξαν θέματα ποινικού χαρακτήρα ως προς τους χορηγούς και το εύρος της προβολής του χορηγού, -των χορηγών  σε δημόσιο - δημοτικό χώρο, κανένα άλλο  τοπικό ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε.

Ακούραστος ο Δήμαρχος! - ΦΩΤΟ

Ακούραστος ο Δήμαρχος! – ΦΩΤΟ

Στο Run Greece, στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, έτρεξε και τερμάτισε ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος είναι λάτρης του αθλητισμού και φροντίζει να γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά.


 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου