06 Οκτωβρίου 2023

Ζητήσαμε από την υποψήφια του ¨Αργους Ορεστικού Κ. Κυριακίδου συνέντευξη - και μας είπε τι συνέντευξη να σας δώσω γραπτή;

 του Μανώλη Εμμανουήλ Μάνου

6-10-2023 15:21μμ

Στις αρχές του μήνα Σεπτεμβρίου της ζητήσαμε να μας δώσει  μια συνέντευξη  η υποψήφια δήμαρχος στον δήμο του ¨Αργους Ορεστικού, και  ρώτησε τον δημοσιογράφο τι συνέντευξη θέτετε γραπτή; 

Δημοσιογράφος: Υπάρχει γραπτή συνέντευξη ; τι εννοείται να σας δώσουμε τις ερωτήσεις και να τις απαντήσετε αύριο;  Αυτά δεν γίνονται σε εμάς και το λέτε σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο κ. Κυριακίδου. 

Κ.Κυριακίδου : Θα συναντηθούμε να σας δώσω συνέντευξη από κοντά όμως μετά από λίγες ημέρες να συμπληρώσω το ψηφοδέλτιο μου. 

Δημοσιογράφος : Θα περιμένω τηλεφώνημα σας.

Δεν τηλεφώνησε στο fyllokaiftero1.  και όταν της τηλεφωνήσαμε για δεύτερη φορά βρήκε άλλη δικαιολογία για να την αποφύγει.

Εκείνο που μας "καίει" δημοσιογραφικά ήταν και είναι αν η υποψηφιότητα της είναι πραγματική η λειτουργεί πολιτικά ως "λαγός" προς όφελος του απερχόμενου και ξανά υποψηφίου δημάρχου.Διότι υπάρχουν κάποια καινά ; στον προεκλογικό της λόγο της κ. Καλλιόπης Κυριακίδου.

.... γραπτή συνέντευξη !! το πιθανότερο κάποιοι παπαγάλοι δημοσιογράφοι έχουν συνηθίσει τοπικούς πολιτικούς σε τέτοιες πρακτικές υποταγής.  Προηγούμενα άρθρα:

ΟΔΟΣ: Σε μια άλλη διάσταση

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

«Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου