05 Ιουλίου 2023

Δυτική Ελλάδα: Θλίψη για τον δεύτερο ξαφνικό θάνατο στην Πάτρα του 56χρονου Ανδρέα Κατσιλιέρη

 
19:21μμ
Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com
 

Ήταν πατέρας 2 παιδιών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Γρανιτσαιίκων στο άκουσμα της είδησης της αναπάντεχης απώλειας ενός δικού τους παιδιού, του Ανδρέα Κατσιλιέρη, σε ηλικία μόλις 56 ετών, όντας προδομένος πιθανότατα από την καρδιά του. (Η πρώτη παρενέργεια του πειραματικού εμβολίου ανακοπές, μυοκαρδίτιδα)

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο ίδιος βρισκόταν σε φιλικό σπίτι στην περιοχή του Άργους, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στους οικείους του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του στην ζωή.

Ο 56χρονος άνδρας που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή των Γρανιτσαιίκων του Δήμου Πύργου, εδώ και χρόνια διέμενε στην Αθήνα, όπου ήταν υπάλληλος στο Τεχνικό τμήμα του ΗΣΑΠ.

Μέχρι και το αναπάντεχο φευγιό του, μαζί με τη σύζυγό του είχε καταφέρει να δημιουργήσει μία εξαίρετη οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδιά, την Βενετία και το Φώτη. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός χαρακτήρας, αποτελώντας σε πολλές περιπτώσεις την ψυχή της παρέας.

 

Σχετικό άρθρο:

Σε ηλικία 58 ετών Θλίψη προκαλεί στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή ο ξαφνικός θάνατος του αρτοποιού Ανδρέα Παπαϊωάννου,



 ΧΟΡΗΓΟΙ


 

Χορηγοί

Bioflorina - Biokott

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου