30 Μαρτίου 2024

Ολοι οι Παπανδρέου είναι κάπου βολεμένοι ο Νίκος Παπανδρέου στην ευρωβουλή στο <ΕΟΚ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ > αντιπρόεδρος υποεπιτροπής Ασφάλειας-Άμυνας του Ευρωκοινοβουλίου

Νίκος Παπανδρέου: αντιπρόεδρος υποεπιτροπής Ασφάλειας-Άμυνας του  Ευρωκοινοβουλίου - Πτήση

Ο Νίκος Παπανδρέου είναι βολεμένος στην ΕΕ ως ευρωβουλευτής αλλά και αντιπρόεδρος υποεπιτροπής Ασφάλειας-Άμυνας του Ευρωκοινοβουλίου στην ΕΕ την άλλοτε ΕΟΚ  ο πατέρας του Αδρέας Παπανδρέου έλεγε στα μπαλκόνια απευθυνόμενος στον λαό <<ΕΟΚ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ >> και εκείνος δεν αισχύνεται μη έχοντας σεβασμό στον πατέρα του, δεν ντρέπεται με τον μισθό  ευρωβουλευτή των 400 000 ευρώ ετησίως.... <<Είναι πολλά τα λεφτά Ανδρέα>>

 Χθες η ΕΡΤ τον έβγαλε στον αέρα πριν ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας με γελοίο θέμα συνέντευξης μόνο και μόνο στόχο την προβολή του αφου έχει σκοπό  να εκλεγεί ξανά και να αράξει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Ξεκίνησε ως συγγραφέας πριν 15 χρόνια χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα, είχε δηλώσει τότε ο,τι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική, και ο,τι νιώθει απέχθεια.

Τα συμπεράσματα δικά σας. !!

Ο  αδερφός του Γιώργος Παπανδρέου είναι βουλευτής  στο ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ ο τρίτος αδερφός του Ανδρέας Παπανδρέου μπήκε διευθύνων σύμβουλος στον Εθνικό Κήπο μια θέση  " προθάλαμο" για να μπει και  αυτός στην πολιτική,.. σε θέση βουλευτή.

 Οι γόνοι της οικογενειοκρατίας είναι όλοι τόσο έξυπνοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου