07 Μαΐου 2024

Κυβερνητικές εφημερίδες και σάϊτ προεκλογικά "ανακοινώνουν" διαγωνισμούς για προσλήψεις στο δημόσιο από το Καλοκαίρι -Δηλαδή μετά τις Ευρωεκλογές !!!

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Πέντε διαγωνισμοί μέχρι την Άνοιξη για 2.000 θέσεις -  CNN.gr

 

 Στο ίδιο  έργο θεατές όπως κάθε προεκλογική περίοδο οι πολίτες της χώρας, τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ (επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ) όσο και τώρα ξανά με την Νέα Δημοκρατία, ..είναι απίστευτο διότι σαφέστατα η εντολή έχει δοθεί από την κυβέρνηση έναν μήνα πριν τις Ευρωεκλογές και είναι καθαρά ψηφοθηρική.

 Η ΝΔ είχε υποσχεθεί και στις Εθνικές Εκλογές του 2023 προσλήψεις, που τελικά δεν έκανε ούτε στον χώρο της υγείας λέγοντας ο΄τι δεν υπάρχει Δημοσιονομικός Χώρος- και τώρα ξαφνικά προεκλογικά υπάρχει;

 Κυβερνητικές εφημερίδες  και σάϊτ προεκλογικά "ανακοινώνουν"  σε μορφή άρθρων, διαγωνισμούς για προσλήψεις στο δημόσιο που θα  γίνουν πότε ; το Καλοκαίρι -Δηλαδή μετά τις Ευρωεκλογές !!! Είναι τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα που έλαβαν 100εκατ. ευρώ στην πρώτη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ, χώρια από τα χρήματα που λαμβάνουν από κρατικές διαφημίσεις, ακόμη και μικρά επαρχιακά σάϊτ και εφημερίδες και γενικά επαρχιακά ΜΜΕ που δημιουργήθηκαν ... τελευταία!.

Το fyllokaiftero1.blogspot που διανύει το 10ο έτος στην ενημέρωση δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ από κρατική διαφήμιση αν και δικαιούται, αλλά   όμως δεν ήταν κυβερνητικό ούτε με ΣΥΡΙΖΑ ούτε με την ΝΔ , αυτό είναι το περί δικαίου αίσθημα των δύο κομμάτων.




Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου