23 Ιουνίου 2015

Αντι για Ρήξη κάνει κωλοτούμπα η κυβέρνηση. Η ζωή της θα είναι μικρή.







Ολα δείχνουν οτι ο  Αλέξης Τσίπρας δεν πρωτοτύπησε όπως είχε υποσχεθεί .

Πέντε μήνες ο λαός έζησε το εφιάλτη της διαπραγμάτευσης " του σούρτα φέρτα " στις Βρυξέλλες απο έκτακτη  συνοδο κορυφής σε  γιουρογκρούπ και πάλι... απο την αρχη χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ισως ακριβώς λόγο  αυτών των πολλών συναντήσεων - συνεδριάσεων , οι οποίες ενθάρρυναν τούς δανειστές Ο σκληρός διαπραγματευτής  κανει δυο τρείς συναντήσεις.  

Η πεντάμηνη αυτή αγωνία με κάποα διαλείμματα " εθνικής περίφάνειας" ήταν μεγαλύτερη σε ένταση απο ολη την προηγούμενη μνημόνιακή  πενταετία.

 Και νά που μετά απο πέντε μήνες εφιαλτικής αγωνίας φθάνουμε ένα βήμα πριν την υπογραφή μνημονίου απο τον ΣΥΡΙΖΑ μέ αλλό όνομα.

Εγιναν μικρά θετικά βήματα, -  τραγικά μικρά, σε σχέση με τις προεκλογικές υποσχέσεις  Ο λαός εμπιστέυτηκε την κυβέρνηση και είναι ένα βήμα πριιν προδοθεί και απο αυτη την κυβέρνηση όπως έγινε και με τις προηγούμενες . << Η Ελπιδα Ερχεται >> δέν ήρθε

 Ο λαός απο τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ περίμενε απαλλαγή απο την Τρόικα - Θεσμούς  τα μνημόνια- συμφωνία περίμενε την Ρήξη, αν οι δανειστές επέμεναν στίςεξωφρενικές  απαιτήσεις τους και όχι την κωλοτούμπα  και την υποταγή σε αυούς,  όπως διαφαίνεται στη νέα συμφωνία- νέο μνημόνιο  που πέρασε στη χθεσινή σύνοδο κορυφής .

 Η υπόλοιπη ζωή της κυβέρνησης θά είναι μικρή,  ο λαός που πληγώνεται επαναστατεί και αυτός ο λαός , ο ελληνικός λαός,  έχει ξεπεράσει τα όρια του.

 Η κύβέρνηση μέ τις προτάσεις της προς τους δανειστές,  πιστέυει οτι απο έναν εξαθλιώμένο λαό θα εισπράξει σε ένα δεκαοχτάμηνο απο φόρους  8 δίς ευρώ. Ιδια λογική ..... τελικά με τις προηγούμενες κυβερνήσεις .




 fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου