17 Ιουνίου 2015

" Ο πνιγμένος απο τα μαλλια του πιάνεται " Στήριξη απο τον Κ.Καραμανλή ζήτησε ο Α.Σαμαράς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ 

Στον απόηχο  της «ρουκέτας» Μπαγκογιάννη σήμερα κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, υπό τη μορφή της πρωτοβουλίας του κορυφαίου στελέχους του κόμματος συνάντησής της  με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ εναγωνίως αναζήτησε σήμερα στήριξη από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα  Καραμανλή.

Σε έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα και είχε διάρκεια μιας ώρας, κατόπιν αίτησης του πρόεδρου της ΝΔ, ο Α. Σαμαρας ζήτησε από τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς διαθέτει ισχυρή επιρροή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, να τοποθετηθεί και ουσιαστικά να αποκηρύξει την πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη να συναντηθεί με δικής της πρωτοβουλία με τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντας αρχηγικό προφίλ.
Κύκλοι προσκείμενοι, πάντως, στον Κ. Καραμανλή και με τη γνωστοποίηση της πρωτοβουλίας Σαμαρά για συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, τόνισαν ότι «αποκλείεται ο πρώην πρωθυπουργός  να λάβει θέση επί του ζητήματος».

Παράλληλα, ένας δεύτερος λόγος για τον οποίο ζήτησε τη συνάντηση ο Α. Σαμαράς ήταν για να ενημερωθεί σχετικά με τις προθέσεις Καραμανλή  σε περίπτωση που έρθει προς ψήφιση στη Βουλή μία συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών. 

Σημειώνεται ότι το επίσημο κόμμα της ΝΔ μάλλον τάσσεται κατά της ψήφισης, σε αντίθεση με τους βουλευτές της λεγόμενης «καραμανλικής ομάδας» οι οποίοι προτίθενται να στηρίξουν τη συμφωνία.
Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.



defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου