14 Ιουλίου 2015

Ο Φλαμπουράρης " σπέρνει " τον ίδιο φόβο στούς Ελληνες που έσπερναν οι Σαμαροβενιζέλοι.

 Του Μανώλη Μάνου

Τώρα που μάς οδήγησε στο τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο ενα "κομμάτι " της κυβέρνησης και ο Α. Τσίπρας με τα τραγικά "διαπραγματευτικά" λάθη του, ο σύμβουλος του, και υπουργός επικρατείας σκέφτηκε - και εφαρμόζει τις μεθόδους των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων που δεν είναι άλλες απο τον εκφοβισμό και την τρομοκράτησητηση των Ελλήνων. 

Ξεχνάει όπως φαίνεται ...όλως τυχαίως, όλες  τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επειδη υπάρχουν και κάποια (ευτυχώς πολλά)  στελέχη του που  δεν τις ξέχασαν τις προεκλογικές  υποσχέσεις αυτές, στρέφεται έμμεσα εναντίον τους, και εναντίον όσων δεν θέλουν να παραμείνουμε στο ευρώ και την ευρωζώνη πάση θυσία,  πουλώντας ότι  απέμεινε, όπως έγινε μέ την τελευταία συμφωνία που υπόγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

 Αυτό που έπρεπε να κάνει σώζοντας πολιτικά τον ίδιο και την Ελλάδα  αυτή την ύστατη  στιγμή και στο και   και πέντε, είναι να συμβουλέψει - προτρέψει τον Πρωθυπουργό να πάρει πίσω την επαχθή αυτή συμφωνία που υπέγραψε τα ξημερώματα της Δευτέρας αντι να σηκωθεί και να φύγει απο την Σύνοδο Κορυφής,.. ως όφειλε .
    
Διαβάστε τι λέει ο Αλέκος Φραμπουράρης


 fyllokaiftero1.blogspot.com

Να συναισθανθούν τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας και να αποτρέψουν τον διχασμό καλεί όλες τις πλευρές ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης.

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Φλαμπουράρης κάνει λόγο για «ορισμένους που επιμένουν να οδηγήσουν τη χώρα μας εκτός της Ευρωζώνης»

Όπως επισημαίνει, «παρότι στη σύνοδο κορυφής αποτράπηκε το πραξικόπημα που εκδηλώθηκε εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, οι ακραίες αντιευρωπαϊκές δυνάμεις που το επιχείρησαν δεν το βάζουν κάτω».

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει ότι ο Πρωθυπουργός και η αντιπροσωπεία μας έδωσαν μάχη στις Βρυξέλλες και απέκρουσαν τους εκβιασμούς και τις προσπάθειες ανατροπής του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησής μας» σημειώνει και προσθέτει:

«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, ανεξάρτητα σε ποιο κόμμα ανήκουμε, θα πρέπει να συναισθανθούμε τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας. Να κατανοήσουμε την επιδίωξη αντιδραστικών δυνάμεων να μας ταπεινώσουν, να μας διχάσουν ως λαό, να μας διαλύσουν ως χώρα. Να μη συμβάλλουμε συνειδητά ή ασυνείδητα στην επιτυχία τέτοιων σχεδίων» κατέληξε.




Με πληροφορίες απο  koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου