14 Ιουλίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ Καμμένου για το τρίτο μνημόνιο η λίστα με τους δημοσιογράφους που τα έπαιρναν από την Ε.Ε.

Ο Πάνος Καμμένος 

 Του Μανώλη Μάνου


Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, αμέσως μετά τη λήξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος, έκανε λόγο για πραξικόπημα που ξεκίνησε προχθές και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Προχθές έγινε ένα πραξικόπημα, ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε για να έρθει σε συμφωνία με ένα κείμενο διαφορετικό από ό,τι εγκρίθηκε ομόφωνα στο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, με την παρουσία του ΠτΔ».

Συνέχισε λέγοντας πως το πραξικόπημα συνεχίζεται, ανατρέποντας την απόφαση του δημοψηφίσματος, ενώ τόνισε πως «βλέπουμε εγκάθετους που προσπαθούν να αποτρέψουν και την τελευταία συμφωνία».

Ο Π. Καμμένος αποσαφήνισε ότι οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ψηφίζοντας τα μέτρα που αποφασίστηκαν την Παρασκευή. Και θα το κάνουν μαζί με το ποταμι του Θεοδωράκη το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ τους δωσίλογους όπως τους αποκαλούσε μεχρι πριν λιγους μήνες.

- Είναι αυτός  ο ίδιος  άνθρωπος, ο Πανος Καμμένος ο οποίος  μιλούσε για καταργηση των μνημονίων, για δωσίλογους, και ότι θα γίνει Κούγκι,  αναφερόμενος στη περίπτωση που οι δανειστές θα έιχαν υπερβολικές απαιτήσεις.

Βρήκε τον " κατάλληλο" χρόνο  για να "συγκινήσει" τον λαό ο Πάνος Καμμένος  την ίδια  ημέρα που οι δανειστές απαιτούν, και οι κυβέρνηση εκτελεί τις εντολές του,ς να περάσει  το τρίτο μνημόνιο προς ψήφιση στη  βουλή σε δυο μόλις ημέρες, παρουσιάζοντας σήμερα  λίστα δημοσιογράφων που έπαιρναν χρήματα. Μόνο σαν " βόμβα" και προσπάθεια συσκότισης του λαού μπορεί να χαρακτηριστεί.

Για τη λίστα των δημοσιογράφων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε περίπου μισή ώρα θα είμαι στην ΕΣΗΕΑ για να καταθέσω τον πλήρη κατάλογο των δημοσιογράφων και των καναλιών που έπαιρναν χρήματα από την ΕΕ είτε για τη γρίπη είτε για τα εμβόλια... Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα».

Ετσι ακριβώς... όπως θα έκλεινε στη φυλακή  τον Γιωργάκη Παπανδρέου τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευαγγελο Βενιζέλο !!


fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου