31 Δεκεμβρίου 2015

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας δήθεν για να μην τρέχουν οι πολίτες πρωτοχρονιάτικα .

 ΣΧΟΛΙΟ: Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας δήθεν για να μην τρέχουν οι πολίτες πρωτοχρονιάτικα ...αφού μέχρι χθές τρέχανε.Ηαλήθεια είναι για να κάνουν ημιαργία γιορτούλες και " σκασιαρχεία " οι δημόσιοι υπάλληλοι και να μην τους χαλάσει το " έθιμο "ο αριστερός"  υπουργός της φερώμενης κυβέρνησης << πρωτη φορά αριστερά>>

 

Αν και τις προηγούμενες ημέρες η κυβέρνηση διεψευδε αυτό το ενδεχόμενο, ο Τρύφων Αλεξιάδης προανήγγειλε την Πέμπτη (31/12) ολιγοήμερη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων.

Όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο MEGA, «τα δεδομένα που είχαμε έως την Τρίτη, ήταν ότι είχαν πληρωθεί τα τέλη για 4,5 εκατ. οχήματα. 'Αρα, θα δούμε τι έγινε και χθες και μέσα στην ημέρα θα ληφθεί η απόφαση για παράταση λίγων ημερών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα».

Σύμφωνα με τα όσα ίσχυαν πριν τις δηλώσεις του υφυπουργού, η προθεσμία πληρωμής των τελών και κατάθεσης πινακίδων θα εξέπνεε σήμερα.
Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για τους κατόχους αυτοκινήτων και μοτοσικλετών είναι δυνατό να γίνει και ηλεκτρονικά με εκτύπωση της ταυτότητας οφειλής από την ιστοσελίδα www.gsis.gr και πληρωμή σε τράπεζα ή ταχυδρομείο του ποσού που αντιστοιχεί.
Το ποσό μπορεί να πληρωθεί και μέσω e-banking.

Για να γίνει η εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας από το TAXISNET ο χρήστης πρέπει να πληκτρολογήσει τη διεύθυνση
https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/year2012/telhkykl/index.jsp
και στη συνέχεια κάνει κλικ στο πεδίο «ΕΙΣΟΔΟΣ».






http://www.cnn.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου