31 Δεκεμβρίου 2015

Αμεσα αντέδρασε ο Θεόδωρος Καρυπίδης σε αναδημοσίευση του fyllokaiftero1.blogspot. com σχόλιου της ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Αμεσα αντέδρασε ο Θεόδωρος Καρυπίδης σε αναδημοσίευση του fyllokaiftero1.blogspot. com  σχόλιου της  ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ



Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης σε άμεση αντίδραση έστειλε μήνυμα στον αρχισυντάκτη του  fyllokaiftero1.blogspot. com Μανώλη Μάνου μετά την αναδημοσίευση μας  απο την ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ ΕΣΤΙΑ σχόλιου που αφορούσε έκληση της Αντιπεριφέρειας  Καστοριάς προς τους πολίτες να δώσουν  χρήματα για να μαζευτούν 500 ευρω ( ! ) και που τα χρειαζόταν 22 χρονη Καστοριανή εγκυμονούσα,  για να κάνει εξετάσεις εφτελίζοντας έτσι τον θεσμό  για 500 ευρω, όπως ορθότατα τονίζει στο σχόλιο της η ηλεκτρονική έκδοση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗΣ ΕΣΤΙΑΣ την ίδια ώρα που δαπάνα η Περιφέρεια εκατοντάντες χιλιάδες ευρώ για χορούς, γιορτές και γουρονοχαρές.


Το μήνυμα του Θ. Καρυπίδη που εστάλει στις 1: ο6 τα ξημερώματα στον Μανώλη Μάνου  έχει ως εξείς:

<< Πριν απο λίγο ενημερώθηκα για το περιστατικό με την εγκυμονούσα και έδωσα ήδη εντολή στον Αντιπεριφερειάρχη υγείας να επιληφθεί του θέματος καταβάλλοντας ότι χρειαστεί για την επίλυση του προβλήματος .Καλή χρονιά ! >>

 Να σημειωθεί ότι  ο Αντιπεριφερειάρχης είναι γιάτρός καρδιολόγος. Και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Για το δε κόστος των εξετάσεων μιάς εγκυμονούσας  των 500 ευρώ   άς το αφήσουμε  ασχολίαστο με ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Και επίσης να σημειωθεί και να υπογραμιστεί ότι, η αντιδραση του Περιφερειάρχη προέκειψε αφου κοινητοποιήσαμε την αναδημοσίευση αυτή στην προσωπική σελίδα στο προφιλ του στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου