07 Ιανουαρίου 2016

'Εκαναν κάτι διαφορετικό οι Αντιπεριφερειάρχες Φλώρινας απο τούς προηγούμενους ;

Πηγή φωτο:neaflorina

Επισκέψεις σε Ιδρύματα και φορείς της Π.Ε. Φλώρινας έκαναν κατά τη διάρκεια των εορτών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Δ. Μακεδονίας κ. Ελισάβετ Παναγιωτίδου. 

Εκαναν κάτι διαφορετικό, απο οτι έκανε η προηγούμενη αιρετή περιφερειακή αρχή  ; αυτο που κάνει την διαφορά ισως  είναι μόνο  οτι η όμορφη  ομολογουμένως  Αντιπεριφερειάρχης εκάνε επισκέψεις στα ΚΑΠΗ και στο γηροκομείο της Φλώρινας φορώντας  μάλλον πανάκριβα ( ; ) όπως  τουλάχιστον δείχουν, και  φαίνονται πάντος είναι...   γούνινα αξεσουάρ, που μάλλον φορούν τώρα οι παριστάνοντες τους  αριστερούς  και οι "πρώτη φορά αριστερά" άρχοντες - πολιτικοί. 


Τι  σκέφτηκε  και τι ένιωσε ο φτωχός ηλικιωμένος στο ΚΑΠΗ  και στο γηροκομείο και γενικά ο πολίτης της Φλώρινας βλέπωντας την νέαρότατη  σε ηλικία  Αντιπεριφερειάρχη κ, Ελισάβετ Παναγιωτίδου ενδενδυμένη με γούνινα αξεσουάρ  το καταλαβαίνετε   - το αντιλαμβάνεστε - το συναισθάνεστε εύκολα όλοι . Και αυτό, να σημειωθεί συμβαίνει μαζι με άλλα που... δεν πραγματοποιούνται αν και δόθηκαν ως υποσχέσεις,  στον φτωχότερο νομό της Δυτ. Μακεδονίας,  ο οποιος στις τελευταίες εκλογές κατέγραψε αποχή κοντα στο  65% .





              Δείτε το "παγωμένο" βλέμα των ηλικιωμένων κανείς δεν χαμογελάει ευχαριστημένος ημέρες γιορτών, αντι αυτού, είναι γεμάτο ερωτηματικά  .


Γιά όσους αναγνώστες μας  δεν γνωρίζουν, οι Αντιπεριφεριφερειάρχες Φλώρινας  κ.Ελισάβετ  Παναγιωτίδου και ο Στέφανος Μπίρος υπάγονται στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας  με Περιφερειάρχη τον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη ( δημοσιογράφο και ιδιοκτητη πριν την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη  του τηλεοπτικού σταθμού "FLASH") ο οποίος είχε γίνει γνωστός προεκλογικά στο πανελλήνιο  για το αν θα τον στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ η όχι,   και αν θα του έδινε το χρίσμα  ο Α. Τσίπρας  που τελικά του το ΄΄εδωσε "φανερά" μετά όμως την εκλογή του ως Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας.



 


  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου