07 Ιανουαρίου 2016

Σφοδρό κράξιμο του υπουργού του Τσίπρα- του Δρίτσα:Με ευρηματικούς χαρακτηρισμούς “Λαμόγια”, “αλήτες”, “προδότες”

Τα όργανα άρχισαν εδω και δυο μήνες ! Εκκωφαντικό  ήταν το κράξιμο στον  Δρίτσα  χθές στον Πειραια. Προχθές φυγάδευσαν αλλον υπουργό απο καφεμπάρ των εξαρχείων που πήγε να διασκεδάση με την σύζηγο του τον Σκορλέτη όπως το ίδιο είχε συμβεί με τον Γιάνη ( με ..ένα ν) Βαρουφάκη . 



Eνα σφοδρό  κράξιμο έφαγε ο Δρίτσας στον Πειραιά με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε ευρηματικούς χαρακτηρισμούς μόλις τον αντίκρυσαν. “Λαμόγια”, “αλήτες”, “προδότες” και όλα τα σχετικά που κάνουν μια διαμαρτυρία να αποκτά τις σωστές της διαστάσεις.
Εστω και αργά η αφύπνιση των κοψοχέρηδων ψηφοφόρων θα συναντήσει σαν λάβα στο πέρασμά της τους λαικιστές που υποσχέθηκαν τον Παράδεισο αλλά στο μεταξύ έχουν κάνει ακόμη πιο σκοτεινή την κόλαση αφήνοντας ταυτόχρονα στο απυρόβλητο τους νταβατζήδες της διαπλοκής.
Απολαύστε τα σχετικά VIDEO.



Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε δήλωσή του χαρακτήρισε «μεγάλο σφαγείο» για τις συντάξεις την κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό. «Το μακάβριο έργο που φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους Τσίπρας – Κατρούγκαλος είναι συντάξεις φτώχειας, πείνας και εξαθλίωσης. Τα αντιασφαλιστικά σχέδια Τσίπρα-Κατρούγκαλου αντιπροσωπεύουν μια πραγματική οικονομική και κοινωνική γενοκτονία για τη χώρα» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.


Δείτε βίντεο και περισσότερα  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου