02 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγρότες στην Καστοριά απέκλεισαν την ΔΟΥ και τον δρόμο μπροστά απο αυτήν



Για πρώτη φορά οι αγρότες της Καστοριάς έκλεισαν τόσο δυναμικά τον  κεντρικό δρόμο μπροστά απο την ΔΟΥ Καστοριάς στο  πολυτελές κτήριο του εμπορικού κέντρου, όπου στεγάζεται προκλητικά,  και την απέκλεισαν πλήρως για 2 ώρες. Απο της 11:20 μέχρι 1:35 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης- σήμερα 2/2/2016

Αντιπροσωπεία των αγροτών που συμετείχαν απο όλη την Δυτ. Μακεδονια ανέβηκαν στον υπερ-πολυτελές όροφο της ΔΟΥ και επισκέφτηκαν το γραφείο του διευθυντού της εφορίας, ο οποίος  σημειωτέον,  είναι ένα απο τα φανερά επι σειρά ετών  -ενεργά στελέχη της Ν.Δ  στην Καστοριά και αυτο επι της αυτοαποκαλούμενης  "αριστερής" κυβέρνησης.

Λίγο πιο πρίν ο εκπρόσωπος των μπλόκων της Δυτ. Μακεδονίας κάλεσε τους ελεύθερους επαγγελματίες και όλες τις επαγγελματικές τάξεις να είναι παρόντεςαύριο αλλα και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου  στο μπλόκο των αγροτών του Αργους Ορεστικού Καστοριάς.

Και στον σημερινό  αγώνα (επιβίωσης )  των αγροτών στην Καστοριά έλαμψαν δια της απουσίας τους ο δήμαρχος  Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής ενότητας Καστοριάς, αλλα και ο Μητροπολίτης Καστοριάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου