28 Μαρτίου 2016

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Απο τον Γερμανικό ΟΤΕ Καστοριάς εκπορεύονται οι ανακοινωσεις του Λ.Α.Ε;



Πρόσφατα είδαμε ανακοινώσεις της Λ.Α.Ε σε κλασικά  Μ.Μ.Ε της Καστοριάς και σε ένα τουλάχιστον σάιτ, αναγνώστες μας  εκφράζουν την απορία τους -την ευλογη απορία τους με μάιλ που μας έστειλαν," Απο που βγαίνουν οι ανακοινώσεις αυτές απο    απο τα εργαστήρια του γερμανικού ΟΤΕ, μήπως  όπου εργάζεται στο Τεχ. Τμήμα  ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος "  ο οποίος απέτυχε να εκλεχτεί στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και τον "στέγασε " ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στον  Λ.Α.Ε και αφου εκδιωχτηκε απο τον Πανούση προφανώς με εντολή Τσίπρα"

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος πράγματι  ως εργαζόμενος  των Γερμανών - γερμανικών συμφερόντων ΟΤΕ, θέλει να είναι και καλός εργάζόμενος τους ,και ταυτόχρονα αντιμνημονιακός  να έχει προφανώς την δυνατότητα να εκλεγεί τώρα με τον ΛΑΕ " και να μήν στεναχωρεί τα αφεντικά, γιαυτο το λόγο δεν υπογράφει της ανακοινώσεις και όπως λέει ο λαός και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Αμ δε  "σύντροφε" Παναγιώτη ! ο λαός ξανά δεν θα "μασήσει" ούτε διαμαντιές ούτε  λαφαζανιές

Ακόμη ένας πρωην παλιός τρεις φορές αποτυχών  υποψήφιος  του  ΣΥΡΙΖΑ και νύν υποψήφιος του ΛΑΕ στην Καστοριά εργαζόταν στο Τεχ. Τμήμα του ΟΤΕ Καστοριάς τώρα συμφωνα με το ρεπορτάζ πήρε προσφατα σύνταξη σε νεαρή σχετικά ηλικία  . Κανεις απο τους δυο τους δεν υπογράφει τις ανακοινώσειςαυτές,  και δεν υπάρχει γραφείο του ΛΑΕ στον νομό της  Καστοριάς.
Θέλουν να τα έχουν καλά μέ όλους ; και με τον Ελληνικό λαό, και με τους Γερμανούς ; ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου