14 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ -ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;












Πρώτη ενημέρωση14/2/2018- 8:30 π.μ



Ο εμβολισμός του ελληνικού σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό πραγματοποιήθηκε βάση σχεδίου...;



του Μανώλη Μάνου




EUROKINISSI

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ -ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;
Για την ακρίβεια άλλο ένα κόλπο, μετά την NOVALTIS
Ενα υπαρκτό σκάνδαλο μέν αλλά διεγραμμένο.

Ολα δείχνουν οτι ο  φερόμενος ως Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας  έχει συνενοηθεί με τον τούρκο πρόεδρο να δημιουργήσει ένα μικρό περιστατικό για να ανακόψει την αντίδραση του λαού που προς το παρόν εκδηλώνεται με ένα  εκατοτομμύριο του λαού ( πάνω απο ένα με ενάμισο στην Αθήνα )

Ενα κόλπο κατα το κοινός λεγόμενο, ο Ερντογάν  έχει πολλαπλά κέρδη και οφέλη 1) κάνει μάγκα τον Τσίπρα 2) φαίνεται μάγκας ο ίδιος και η Τουρκία σε αντίθεση με την Ελλάδα, της ρίχνει "τα αυτιά"
και ο Α. Τσίπρα, παίρνει αυτό που θέλουν και οι δυο, να πάρουν τα σκόπια το ονομα Μακεδονία της ελληνικής Μακεδονίας.

Για όλους αυτούς τους λόγους η αντίδραση τόσο των ΗΠΑ αμερικανών όσο και των ευρωπαίων γερμανών της γερμανικής  ΕΕ ήταν χλιαρές.

Για όλους αυτούς του λόγους η "κυβέρνηση" απάντησε  για το περιστατικό στην Τουρκία μετα απο δεκαπέντε όλοκληρες  ώρες. 

Τα κανάλια το χθεσινό περιστατικό στα ΄Ιμια το παρουσιάζουν ως ένα μεγάλο γεγονός προκειμένου να συμβάλλουν σε αυτό που θέλει ο Τσίπρας στον εκφοβισμό του λαού και στην διοχέτευση  της πατριωτικής αγάπης μόνο πρός το σημειο των Ιμίων.Ενω καθημερινα η Τουρκία μπαινοβγαίνει όποτε θέλει ανένοχλητη.

Ο Τσίπρας βολεύεται με την επιθετικότητα της Τουρκίας για να παραμείνει στην εξουσία η οποία κλονίστηκε με το ξεπούλημα της Μακεδονίας που πραγματοποιούν μαζι με την παρέ του Μαξίμου . Και το πρόσφατο φτιαχτό" επεισόδιο" στα Ιμια ηταν "δώρο" του Ερντογάν και γνώριζε οτι θα του δοθεί εν όψη του Σκοπιανού και προφανώς το γνώριζε και ο πρωθυπουργός του κρατιδίου  των Σκοπίων Ζ.Ζαεφ που πρόσφατα,... όχι τυχαία,  συναντησε στην Τουρκία τον Ερντογάν, αφου λίγες μέρες πριν συναντησε τον Τσίπρα στην Αθήνα.

Πολιτικοί και στρατιωτικοί κύκλοι γνωρίζουν "πράγματα" που όμως  έχουν τους "λόγους" τους να μην τα αποκαλύπτουν.

Ο εμβολισμός του ελληνικού σκάφους του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό πραγματοποιήθηκε βάση σχεδίου. Δεν έγινε απο λάθος φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδικτυο ότι έγινε σε ευθεία  χτύπημα με υπολογισμό έτσι ώστε η ζημία να είναι σχετικά μικρή τόσο όσο να προξενήσει φόβο στούς έλληνες πολίτες

Ενας  εσκεμμένος φόβος ότι μπορεί να σημειωθεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας είναι κάτι που γνώριζε και που το διατύπωσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ, - φαίνεται ως ένα καλοσχεδιασμένο σχέδιο οπου οι ΗΠΑ το γνώριζαν εδώ και αρκετές μέρες βάσει τον αμερικανικών υποκλοπών στην Τουρκία, αλλά δεν (ενημέρωσαν την Ελλάδα γιατι  ; μήπως επειδή γνωριζαν οτι και η ελληνική κυβέρνηση ήταν μέρος του σχεδίου; ), παρά περιορίστηκαν σε αόριστες εκτιμήσεις, οτι ίσως μπορεί να σημειωθεί θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο! !!!
 
Είναι πολύ πιθανό αν όχι βέβαιο, οτι οι εφαρμογές τέτοιων σχεδίων θα συνεχιστούν και για την περιπτωση της Αλβανίας με τις "διεκδικήσεις" περι τσάμηδων, τώρα βρήκαν την πλέον υποχωρητική κατα άλλους ανθελληνική κυβέρνηση ανικάνων μεχρι γελοιότητας.

 http://fyllokaiftero1.blogspot.com





 
 "Bioflorina" Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα σπιτικές μαρμελάδες -γλυκα κουταλιού -βότανα -λικέρ       για παραγγελίες  ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου