10 Φεβρουαρίου 2018

Εφημερίδα - site"Μακελειο :Μας πήρε για να εκφοβίσει, έφαγε τα «μπινελίκια» του και έκλεισε το τηλέφωνο τρέχοντας σαν τον ασβό. Ο κ. αντιπρόεδρος, έχασε την ψυχραιμία του. Μαζέψτε τον κ.Μητσοτάκη…

Παραθέτουμε αυτούσια την δημοσίευση της εφημερίδας και του site"Μακελειo" 

Να συμπληρώσουμε μόνο οτι στα χρόνια των μνημονίων, η θρασύτητα των πολιτικών υπάρχει απο την Φλώρινα, την Δυτική Μακεδονία, μέχρι την Κρήτη πιστεύουμς σύμφωνα με αναφορές συναδέλφων αλλά και απο δική μας εμπειρία στο site αυτό.


adonis-evgenia-1
Ώρα 10, βράδυ Παρασκευής, γραφεία εφημερίδας «Μακελειό»/


Την ώρα που μαζεύουμε τις ειδήσεις για να κλείσουμε το φύλλο και να φτιάξουμε την πρώτη σελίδα, μαζί με την συντακτική ομάδα της εφημερίδος.
Χτυπάει το κινητό τηλέφωνο. Είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, που δεν μας έχει συνηθίσει σε βραδυνά τηλεφωνήματα και αυτός και άλλοι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι, με τους οποίους ουδέποτε είχαμε πάρε δώσε.

«Δεν μου λες», μας απευθύνει το λόγο ο αφέντης και προϊστάμενος της κυρίας Κατραβά, πρώην ή νυν γραμματέως του, δεν γνωρίζουμε
( σε αυτήν που σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έκαναν έρευνα στο σπίτι της για τα μαύρα σακούλια της Νοβάρτις). «Δεν μου λές, γιατί βγήκες στο Μυλωνάκη και έλεγες για μένα και την γραμματέα μου και ότι θα με φάνε από τη ΝΔ;», μας λέει ο κ.αντιπρόεδρος με ύφος παιδονόμου, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε τίποτα λιγούρια δημοσιογραφάκια του χαρτζιλικιού που κατά καιρούς έχουν υπηρετήσει στους διαδρόμους του υπουργείου Υγείας έναντι ψιλών αντιτίμων.
Όταν έγινε εριστικός, χυδαίος και «φιλελές» και πήγε να μας το παίξει νταής, έφαγε τα μπινελίκια του και έκλεισε άρον-άρον το τηλέφωνο. Nομίζουν ότι μπροστά στην αυτόκλητη σφραγίδα «δεξιός» θα κλείσουμε τα μάτια στις αποκαλύψεις χρηματιμσού του πολιτικού κόσμου, επειδή είμαστε δεξιοί αλλά όχι σαν αυτόν. Δεξιοί σημαίνει κάτι άλλο, που ο κύριος αυτός, δεν το γνωρίζει γιατί δεν το χει σπουδάσει στο πεζοδρόμιο και έχει μάθει να τρώει από τα έτοιμα.
Για την εφημερίδα και το site, υπάρχουν λωποδύτες και καταχραστές δημοσίου χρήματος. Δεν υπάρχουν μπλε, κόκκινοι, πράσινοι και ροζ λωποδύτες. Όλοι είναι ίδιοι. Και οι μπολσεβίκοι που τους έχουμε ξεσκίσει αλλά και οι καπιτάλες που τους βγάζουν στη φόρα δημόσια έγγραφα.
Με αυτό τον τύπο, δεν θέλαμε ΠΟΤΕ πάρε δώσε. Δε θέλουμε και τώρα. Δεν είναι του γούστου μας και του δικού μας κώδικα ηθικών αξιών. Νομίζει ότι οι τηλεοπτικοί τσαμπουκάδες στους Παπαδάκηδες και τους Αυτιάδες, έχουν πέραση στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Αφήστε που μας θυμίζει «καθυστερημένο» τύπο των πεζοδρομίων και κάθε φορά που τον ακούμε, γελάμε και γυρίζουμε κανάλι.
Κύριε Μητσοτάκη: Έχει ξεφύγει ο αντιπρόεδρος σου και σε εκθέτει. Μάζεψε τον, γιατι θα αναγκαστούμε δημοσιογραφικά να τον μαζέψουμε εμείς.
Υ.Γ: Για το τηλεφώνημα, υπάρχουν και αποδείξεις, για τους πιο δύσπιστους.
Σ.Σ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου