29 Μαρτίου 2018

Αν αυτό δεν είναι ανάμιξη στην πολίτικη του μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ ;

Πρώτη ενημέρωση 29/3 2018-1:30 π.μ



Πρόσφατα έχει κατηγορηθεί απο κόμματα   αλλά και απο πολίτες οτι αναμιγνύετε  κατα σκανδαλώδη, και μη "εναρμονισμένο" με τις διδαχές του Χριστού, τρόπο στην πολίτική. Με ποικίλους "τρόπους" θα έλεγε κανείς, και στα δρώμένα πολιτικού χαρακτήρα  θέματα  του νομού.

Παρατηρούμε δημοσιογραφικά οτι το  συνεχίζει. 

Η επίσκεψη ενός βουλευτή της ΝΔ μαζί με την βουλευτή της Καστοριάς γιατι έπρεπε να φωτογραφηθεί  και να προβληθούν τα συγκεκριμένα πολιτικά προσωπα απο την ιστοσελίδα της Μητρόπόλεως Καστοριάς σε βάρος των άλλων όχι εν ενεργεία μόνο πολίτικών αλλά και απλών κυρίως πολίτών που θέλου να έχουν μια πολίτικη "καριέρα" επι  ισοις οροις ; ( χωρίς να έχουν τη "τύχη" να είναι  προβεβλήμένοι απο έναν μητροπολίτη "πνευματικό")  σε μια πολιτική κατασταση σαν αυτη των τελευταίων οκτω ετών κατα την  οποία ο λαός αργοπεθαίνει;

Η υποδοχή της επίσκεψης αυτής  απο τον κ. Σεραφείμ δεν έπρεπε  να γίνει διακριτικά σεμνά και ταπεινά και χωρίς προβολή στο διαδίκτυο ; Τι έιχε να προσφέρει στους πολίτες η παρουσία δυο "δοκιμασμένων πολιτικών" που βοήθησαν στην μνημονιακή σταύρωση του λαού που  οδήγησαν στον "σταυρό του μαρτυρίου"και τα παιδιά των παιδιών του;

Ας σημειωθεί οτι δεν είναι η μοναδική φορά που συμβαίνει αυτό. Ουτε η πρώτη φορά που γίνεται ανάλογη επισήμανση σε ρεπορταζ.

Δείτε φωτογραφίες και  "ρεπορτάζ"  που ακολουθούν απο την σελίδα της μητροπόλεως Καστοριάς. Είναι μια σελίδα απο την οποία κάποιοι "δημοσιογράφοι" της Καστορίας,.. παίρνουν  έτοιμα "ιερά ρεπορτάζ", και αναδημοσιεύουν σε τοπικές  ιστοσελίδες ασχολίαστα ..βεβαίως βεβαίως.!!

    Episkepsi_Voulefti003.jpgEpiskepsi_Voulefti004.jpgEpiskepsi_Voulefti005.jpg


  • Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ επισκέφτηκε ο Βουλευτής ΝΔ Τρικάλων κ. Κώστας Σκρέκας, στο πλαίσιο περιοδείας του στην ακριτική Καστοριά, συνοδευόμενος από τη Βουλευτή ΝΔ Καστοριάς κα Μαρία Αντωνίου, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καστοριάς κ. Στέργιο Αδάμ και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

    Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Σκρέκα για την επίσκεψή του και του περιέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η τοπική μας Εκκλησία όσο και οι ακρίτες συμπολίτες μας.
    Ο Βουλευτής της ΝΔ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Μητροπόλεως, όπως η έλλειψη Ιερέων για τα χωριά των συνόρων μας, το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και την ανάδειξη του μοναδικού βυζαντινού πλούτου που διαθέτει η Καστοριά.
    Τέλος, ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, του δώρισε ένα αναμνηστικό της Μητροπόλεως.
  •  πηγή
  • Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ 
  •  Ο Βουλευτής Τρικάλων  Κώστας Σκρέκας της  Ν.Δ


  • ΦΩΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ  φωτορεπορτάζ
























πηγή φωτο: paraskinio
Ε.Δ.O
 http://fyllokaiftero1.blogspot.gr




" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου