20 Μαΐου 2019

ΣΥΝΤΑΓΗ :Πάστα Φλώρα με παραδοσιακή μαρμελάδα "BIOFLORINA "







Μια μυρωδάτη και νόστιμη συνταγή χωρίς αυγά. Φυσικά μπορεί να γίνει υπέροχη μόνο με  παραδοσιακή μαρμελάδα BIOFLORINA με γευση της αρεσκείας σας...Κορόμηλο, Κυδώνι, Ροδάκινο, Μήλο, Νεκταρίνι,Φρούτα του δάσους κ.α








Υλικά

  1. 1 βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
  2. 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  3. 1 φλ. του καφέ χυμό πορτοκαλιού
  4. 4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  5. 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
  6. 1 βαζάκι μαρμελάδα νεκταρίνι
    Biokott- Bioflorina

 

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε το βιτάμ με τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού. Στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε λίγο όλα τα υλικά μαζί με το χέρι.
  2. Στρώνουμε τα 3/4 περίπου της ζύμης σ'ένα λαδωμένο ταψί Νο 32 και απλώνουμε από πάνω τη μαρμελάδα αφού την πατήσουμε μ'ένα πιρούνι να μαλακώσει λίγο.
  3. Πλάθουμε την υπόλοιπη ζύμη σε μπαστούνια και τα τοποθετούμε σε καφασωτό σχήμα πάνω από τη μαρμελάδα BIOFLORINA .
  4. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45' περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου