25 Οκτωβρίου 2020

Από το βήμα της βουλής ο Κ.Μητσοτάκης στην ουσία είπε...ξύλο σε όποιον δεν φοράει μάσκα ;: Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους...

Ο ίδιος δεν φοράει μάσκα


Από του βήματος της βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορία της στιγμής, πριν λίγη ώρα είπε «Ο βασικός μας σκοπός είναι να αποφύγουμε ένα οριζόντιο lockdown. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των ειδικών. 

Προχωρήσαμε σε απαγόρευση κυκλοφορίας και υποχρεωτική χρήση μάσκας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους, και διόρθωσε,  για τους ασυνείδητους επιχειρηματίες που συνεχίζουν να προσφέρουν μια επικίνδυνη διασκέδαση έξω από τα πλαίσια που συστήνουν οι ειδικοί», ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης.

Όταν ένας πρωθυπουργός λέει κάτι τέτοιο δίνει τον"αέρα" στην αστυνομία να ρίχνει στο έδαφος τους πολίτες που δεν φοράν μάσκα υποταγής και κάποιοι από τους αστυνομικούς να τους δέρνουν ..

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα θα δημοσιεύσει το σχετικό βίντεο από το κανάλι της βουλής, το οποίο και κάνει την ηχογράφηση. 



 

                                                                                             ΡΕΚΛΑΜΑ τηλ.6978276141

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου