30 Οκτωβρίου 2020

Έσπευσε σε επικοινωνία ο υποτακτικός Μητσοτάκης με τον "βιαστή" των ελληνικών χωρικών υδάτων

 

 Πρώτη ενημέρωση 30/1/2020 5:40
 
Του Μ.Μ

'Εσπευσε από του πρώτους ως υποτακτικός να επικοινωνήσει  με τον βιαστή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αμεση  επικοινωνία με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  λίγα λεπτά μόλις μετά τον ισχυρό σεισμό 6,7 Ρίχτερ που συντάραξε τη Σάμο και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στη Σμύρνη.

Έσπευσε να βοηθήσει αυτόν και την χώρα του που μας απειλεί καθημερινά με πόλεμο. Που τα παιδιά της Ελλάδος τα παιδιά στη πολεμική αεροπορία μας, ζουν τον εφιάλτη της αναχαίτισης των τούρκικων αεροσκαφών, και μας υποβάλλουν σε έξοδα εκατομμυρίων ευρώ 

«Πριν λίγο κάλεσα τον πρόεδρο Ερντογάν προκειμένου να του μεταδώσω τα συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια ζωών από τον σεισμό που χτύπησε και τις δυο χώρες. Όποιες κι αν είναι οι διαφορές μας, υπάρχουν στιγμές που οι πολίτες μας πρέπει να σταθούν ο ένας δίπλα στον άλλο» έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ό πρωθυπουργός της Ελλάδος στο μήνυμα του μιλάει για " διαφορές" παρά την πάγια θέση της ελληνικής διπλωματίας ο,τι εμείς δεν έχουμε διαφορές με την Τούρκία, πλην τις υφαλοκρηπίδας.

  Ό Κυριάκος Μητσοτάκης βρήκε αφορμή να επικοινωνήσει με τον εισβολέα Ταγίπ Ερντογάν για να του εκφράσει «τη συμπαράστασή» του , αναφερόμενος μάλιστα σε ελληνοτουρκικές «διαφορές» 

Τα ίδια έκανε στο προηγούμενο παρελθόν  ο Σημίτης, ο ΓΑΠ και ο Αλέξης Τσίπρας.

'Η πρωτοβουλία του να κάνει  ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό  που έκαναν οι προηγούμενοι υποτελείς πρωθυπουργοί,  δηλαδή ο αμυνόμενος και ο υποκείμενος σε εισβολή να «σπεύσει» σε αυτές τις δηλώσεις χωρίς καμία ένδειξη αντίστοιχης κίνησης καλής θέλησης. Νομίζοντας ο,τι ο Τούρκος εισβολέας θα εκτιμήσει ως καλό "παιδί" τον πρωθυπουργό της Ελλάδος...ούτε καν έκανε μνεία  στην χώρα μας αναφερόμενος στις χώρες που του έστειλαν βοήθεια.


Χορηγοί




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου