30 Οκτωβρίου 2020

Η φασιστική συμμορία λογοκρισίας Ellinika Hoaxes πέντε ατόμων βρίσκει ψευδή είδηση το βίντεο με τον Πετράκο

 

 


Η φασιστική συμμορία Ellinika Hoaxes πέντε ατόμων  'ομως δεν βρίσκει ψευδή είδηση το ίδιο θέμα με τον Πετράκο, όταν  ένα μάλλον χρηματοδοτημένο  σάιτ το αναφέρει ως 'παραληρηματικό" το φασιστικό facebook ακολουθεί την συμμορία πέντε ατόμων αλητών. 
 Δείτε ποιό μήνυμα  στέλνει στους πολίτες χήστες του facebook  που αναρτούν το βίντεο του Πετράκου μετά το κόψιμο από την εκπομπή του Αlfa
 
 
Βρέθηκαν ψευδείς πληροφορίες στη δημοσίευσή σας
Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο οργανισμό διασταύρωσης ειδήσεων Ellinika Hoaxes, η δημοσίευσή σας περιέχει μερικώς ψευδείς πληροφορίες. Ως μέτρο για την αποτροπή της διάδοσης ψευδών ειδήσεων, προσθέσαμε μια σχετική ειδοποίηση στη δημοσίευσή σας.
Μπορείτε να βλέπετε πρόσφατες αναφορές από ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων που ερευνούν αναφορές ψευδών πληροφοριών από όλο το Facebook.
ELLINIKA HOAXESΔιασταύρωση είδησης
Παρουσίαση διαστρεβλωμένων επιστημονικών δεδομένων σε viral βίντεο σχετικά με την πανδημία της COVID-19 - ELLINIKA HOAXES
Σε βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε από τον τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκο στο Facebook, και το οποίο έχει κοινοποιηθεί μέχρι στιγμής πάνω […]
Όλοι οι ανεξάρτητοι οργανισμοί διασταύρωσης ειδήσεων που συνεργάζονται με το Facebook πρέπει να έχουν υπογράψει ότι συμμορφώνονται με το Διεθνές δίκτυο διασταύρωσης ειδήσεων και ακολουθούν τον Κώδικα αρχών του.
Δείτε πώς λειτουργεί το Facebook με ανεξάρτητους οργανισμούς διασταύρωσης ειδήσεων για να σταματήσει τη διάδοση ψευδών ειδήσεων. Δείτε το βίντεο στο Κέντρο βοήθειας.

 

 

 

Χορηγοί




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου