27 Οκτωβρίου 2020

Καστοριά: Ο Τζηκαλάγιας ειρωνεύεται τους πολίτες; : Να πούμε όχι στην Πανδημία....Στολίζοντας με Αϊ- Δημητριάτικα χρυσάνθεμα το ανθοδοχείο του καθιστικού μας.....

Ειρωνεύεται τους επί μία δεκαετία των μνημονίων που και αυτός  υπέγραψε, ελαφρά τη καρδία, και τούς επί  εννέα μήνες ψυχικά  και σωματικά βάναυσα "χτυπημένους" πολίτες, από μια άδικη και τα πολλούς σχιζοφρενή καραντίνα εγκλεισμού, δυο φορές μάλιστα στον νομό Καστοριάς, του οποίου έγινε βουλευτής, από τους μισούς όμως πολίτες (ποσοστιαία)  που τον εξέλεξαν, οι άλλοι μισοί δεν είχαν "πατήσει" στην κάλπη.,,,κάτι που το ξεχνά ως φαίνεται (ΑΠΟΧΗ). 
 
Δείτε τη γράφει παρακάτω στην σελίδα του, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.   


28η Οκτωβρίου'40- 28/10/2020

Πριν 80 χρόνια οι παππούδες μας είπαν ΟΧΙ στον κατακτητή και την υποδούλωση.Η Ελλάδα αντιστάθηκε,πολέμησε και νίκησε στα χιονισμένα βουνά της Ηπείρου και της Αλβανίας.Οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ στον φασισμό και την αδικία.

Πέρυσι οι Καστοριανοί γιόρτασαν την επέτειο με δοξολογία,παρέλαση και κατάθεση στεφάνων.Ο Βουλευτής Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Φέτος καλούμαστε να πούμε ΟΧΙ στην πανδημία του κορωνοϊού.Στολίζοντας με Αϊ- Δημητριάτικα χρυσάνθεμα το ανθοδοχείο του καθιστικού μας,ανάβοντας το καντήλι-προσευχόμενοι στο εικονοστάσι του σπιτιού μας και υψώνοντας υπερήφανα την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μας.
 
Από το Γραφείο Τύπου

Τζηκαλάγιας Ζήσης

 
 

 

 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου