21 Νοεμβρίου 2020

Μια από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - Ματίνα Παγώνη: «Κλειστείτε σπίτια σας και μην έρχεστε σε επαφή με κανέναν»


 Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας ανέφερε στο Newsbomb.gr πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα είπε….

«Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι τραγική. Το σύστημα υγείας καταρρέει, χρειάζεται βοήθεια, τα κρεβάτια είναι ελάχιστα».

Η κ. Παγώνη κάνει έκκληση σε όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους, χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλες οικογένειες. «Το ποσοστό των ασυμπτωματικών κρουσμάτων είναι πολύ μεγάλο. Κάνω έκκληση σε όλους τους πολίτες, να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην έρχονται σε επαφή με άλλες οικογένειες».

Όσον αφορά πότε θα έχουμε μείωση των κρουσμάτων τόνισε, πως θα δούμε μια σταθεροποίηση από το Σάββατο, ωστόσο θα έχουμε αύξηση νεκρών και διασωληνωμένων τις επόμενες ημέρες. «Θα δούμε μια σταθεροποίηση των κρουσμάτων από το Σάββατο μόνο στην Αττική. Παράλληλα θα υπάρξει αύξηση των θανάτων και των διασωληνωμένων σε όλη την χώρα. Η Θεσσαλονίκη θα παραμείνει σε υψηλά νούμερα».

Υπάρχει θέμα ψυχικής υγείας της κυρίας; Δεν είναι δυνατόν ένας - μία γιατρός να δίνει τέτοιες συμβουλές στους πολίτες αγνοώντας τον ψυχικό τραύμα που προξενεί στον Ελληνικό λαό.



 

Χορηγοί





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου