21 Νοεμβρίου 2020

Να εμβολιαστούν από τους πρώτους οι κορονο-παπαγάλοι πουλημένοι δημοσιογράφοι!


Η Γάτα σχολιάζει



Ακούμε από τους δημοσιογράφους πόσο σωτήρια και απαραίτητα είναι τα εμβόλια, και ακούμε από τους αξιωματούχους ποιες κοινωνικές ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι – Δεν ακούμε να συμπεριλαμβάνονται οι δημοσιογράφοι!

24 ώρες το 24ωρο, έχουμε λεπτομερή ενημέρωση από τους δημοσιογράφους της πορείας της πανδημίας και της πορείας των εμβολίων.

Ακούμε από τους δημοσιογράφους πόσο σωτήρια και απαραίτητα είναι τα εμβόλια, και ακούμε από τους αξιωματούχους ποιες κοινωνικές ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν πρώτοι. Ωστόσο δεν ακούμε να συμπεριλαμβάνονται οι δημοσιογράφοι στις ομάδες που πρέπει να εμβολιαστούν άμεσα.

Μάλιστα, δημοσιογράφος του Star, ρώτησε χθες στην ενημέρωση αν θα πρέπει μαζί με τους υγειονομικούς να μπουν στη λίστα των πρώτων εμβολιασμών και οι εκπαιδευτικοί. Αυτοί που μέχρι τώρα λέγεται ότι δεν κινδυνεύουν λόγω… της «φούσκας» που δημιουργείται στα σχολεία. Επειδή, δηλαδή, έρχονται σε επαφή με τα ίδια παιδιά καθημερινά.

Ωστόσο οι δημοσιογράφοι κυκλοφορούν ελεύθεροι ακόμα και μέσα στην καραντίνα, έρχονται σε επαφή με πληθώρα κόσμου για να δουν ποιος φοράει μάσκα και ποιος όχι, συγχρωτίζονται σε μέρη που υποτίθεται υπάρχει πολύ κόσμος και ουρές.

Στη συνέχεια μπαίνουν στα στούντιο -ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά- όπου εκεί η ζωή συνεχίζεται απρόσκοπτα. Τεχνικοί, παρουσιαστές, καλεσμένοι – όλοι ραντεβού στα στούντιο όπου σουλατσάρουν οι δημοσιογράφοι όλη μέρα.

Άρα, η κατηγορία των δημοσιογράφων είναι από εκείνες που έχουν ίσως τις περισσότερες κοινωνικές επαφές λόγω επαγγέλματος και θα πρέπει να μπουν στην κορυφή των «προθύμων» που θα εμβολιαστούν. Εξάλλου, μόνο καλά λόγια έχουν να μας πουν -προφορικά ή γραπτά- για τα εμβόλια και να χλευάσουν όσους έχουν επιφυλάξεις. Μην πούμε ακόμα… και να απειλήσουν!

Εμπρός λοιπόν καλά μου μπρατσάκια, δώστε τα πρώτοι στον εμβολιασμό!

 

Πήγή :Η γάτα

Προηγούμενο άρθρο

Διάσημος Καναδός παθολόγος: Ο κορωνοϊός είναι μια άσχημη γρίπη, άχρηστα τα λοκντάουν Dr. Roger Hodkinson on how governments responded to COVID

Χορηγοί





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου