09 Νοεμβρίου 2020

ΛΑΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Τελείως άδεια λόγο της καραντίνας

  Πρώτη ενημέρωση 9/11/2020 7:23μ.μ  τελευταία ενημέρωση 9/11/2020 9:40 μ.μ


Η λαϊκή Καστοριά ήταν τελείως άδεια λόγο του μικρού αριθμού πωλητών που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση μετά την δεύτερη καραντίνα την οποία ορίζει η υπουργική απόφαση. 

Με την επιβολή του μισού αριθμού παρουσίας των πωλητών δεν υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις ακριβές τιμές. Και την δημιουργία πωλητών και αγοραστών που πεινάνε,... έτι περαιτέρω.

Ο πρόεδρος του Σωματείο Λαικών Αγορών Παραγωγών & Επαγγελματιών Ν.Καστοριάς " Η Ενωση" σε σύντομη επικοινωνία με το fyllokaiftero1.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της Λαϊκής Αγοράς κ.Σάββας Κοτανίδης  σε σχετικό  ερώτημα του fyllokaiftero 1.έδωσε την παρακάτω ερμηνεία: << Ένας λόγος είναι η πραγματοποίηση της λαϊκής σήμερα Δευτέρα αντί της  ημέρας της Τετάρτης  κάθε εβδομάδος,...έχουμε παρατηρήσει τόνισε ο πρόεδρος, ο,τι σε κάθε  αλλαγή της ημέρας λόγο εορτών υπάρχει μειωμένη αγοραστική παρουσία  των πολιτών.

Ένας άλλος λόγος είπε χαρακτηριστικά  είναι ο,τι ο κόσμος ήταν ψωνισμένος,.. την Παρασκευή ο κόσμος τρελάθηκε να τρέχει στα μαγαζιά (σ,σ λόγο καραντίνας) και  ακόμη επειδή ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τα e.mail  που πρέπει να στέλνει, και πιο πολύ οι παππούδες κατέληξε>>

 

 


Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου