16 Νοεμβρίου 2020

Lockdown -Ετοιμάζουν κλείσιμο καταστημάτων από της 5:00 το απόγευμα .


Μητσοτάκης: Δωρεάν για όλους τους πολίτες το εμβόλιο
Πρώτη ενημέρωση 16/11/2020 10:30 π.μ

Το εφιαλτικό σενάριο που εξετάζεται για τη συνέχεια στις επόμενες ημέρες.  

Εάν και εφόσον όμως, "δεν πετύχει" (που το πιθανότερο είναι να πουν δεν πέτυχε) κανένα από τα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί, εξετάζονται κι άλλα. Εφιαλτικά μεν, εξετάζονται δε, με πιθανό το σενάριο εγκλεισμού κατά το μισό 24ωρο. Δηλαδή, όλες οι δραστηριότητες να περιοριστούν μέχρι τις 18:00. Μετά τις  5-6 το απόγευμα, να κλείνουν τα πάντα και να επιτρέπεται μόνο η μετάβαση σε γιατρό ή φαρμακείο.

Κάτι τέτοιο θα είναι βεβαίως δολοφονικό  ψυχολογικά, αφού μιλάμε για εγκλεισμό όλων, κατά τη διάρκεια της μισής ημέρας ωρολογιακά.

Και βεβαίως το σενάριο αυτό θα συντρίψει τις ήδη επιβαρυμένες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν γονατίσει από το lockdown  και θα οδηγηθεί ο λάος στον αργό θάνατο της έλειψης  βιταμινών λόγο μη σωστής διατροφής, στην πείνα.

Αυτην την στιγμή  Ελλάδα είναι χωρισμένη στα δύο, με τη Βόρεια Ελλάδα  την Δυτική Μακεδονία , την Καστορία για δεύτερη φορά σε καραντίνα, να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα.  

Αυτά που λένε και κάνουν οι λοιμωξιολόγοι δεν έχουν λογική, ο ένας ακυρώνει τον άλλον με δηλώσεις τους καθημερινά στα παράθυρα των καναλιών.

  

 fyllokaiftero@gmail.com

Χορηγοί




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου