16 Νοεμβρίου 2020

ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL  
 
Πρώτη ενημέρωση 16/11/2020 9:23μ.μ

.

 

Η ντροπή η ίδια... Γελάν μαζί σας και οι πέτρες αλλά οι πιτσιρικάδες τι φταίνε???
14
Μπράβο σαϊνια με iq τσίτας..σας δίνουν 800€ για να κυνηγάτε αθώους ανθρώπους.. χωροφύλακες λέγεστε
17
Κοίτα κάτι γελοία μπατσάκια, που περιμένουν και σεβασμό μετά...
9
απλα τραγικο δεν σχολιαζω κατι αλλο
11
Ξυλο με βοιδοπουτσες στους Μπατσους,ξυλο πολυ.
11
η ανοχη μας στο θεατρο του παραλογου κ στην ξεφτιλα θα επρεπε να εχει καποια ορια..
51
Ναι κανουν skate εκει από τοτε που φτιαχτηκε το μνημείο, χθες θυμηθηκαν να τους προσαγαγουν
7
Δύο μήνες πριν ένας συμπολίτης μας στη Μεσσηνία πήγε φυλακή για τη δολοφονία Ρομά, και αυτο εγινε γιατί δεν υπήρξε αστυνόμευση.Γιατί δεν βρίσκονται στην Δικαιοσύνη  αυτοί που δε φρόντισαν για την προστασία του
7
μα γιατι αυτοξεφτιλιζονται ετσι οι αστυνομικοι;;;; εγω θα ντρεπομουν να επαιρνα τετοιες εντολες....ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΓΙΔΙΑ
4
υπάρχουν και σωστοί αστυνομικοί υπάρχουν και μπάτσοι.....
5
H THEWRIA KATARREEI!! MPATSOS=BUZUKI!!.....
5
ΝΤΡΟΠΗ!!!! Είστε για να προστατεύετε Έλληνες πολίτες και όχι να εξυπηρετήτε μισελληνες πολιτικούς
4
Skatobatsoi tha erthei i ora sas
7
XOUNDO TAGMATASFALITES TOU KOULI
19
Οι μπατσοι εχουν ξεφυγει σε αυτη (Ευρωπαικη κατα τ αλλα) χωρα..
16
xoynta kanonika..........
5
Μα δε μπορώ να καταλάβω τι τρέλα ειναι αυτή? Φοράνε τις μάσκες τους και αθλούνται.Μα ποιος νοσηρός νους δίνει εντολές να κυνηγούν πιτσιρικάδες που στο κάτω κάτω δεν πινουν ναρκωτικά, αθλούνται . Ο ταξίαρχος ή διευθυντής που δίνει τέτοιες εντολές πρέπει να λογοδοτήσει αμεσα
7
Ζούνε το όνειρο της Χούντας τα παιδιά..έστω και για τρεις μέρες.
4
KRATOS VLAKEIAS PROTHYPOURGOS POU XERETAEI KOUKLES I XORA POU POULISE TO EGEO ME200 TIS EKATO YFESI ..PAEI GIA PEMPTO MNIMOnIO KE TA LAMOGIA KYNIGAN PEDIA POU PEZOUN KE KANOUN SKATE-BOARD !!!APOLYTI XOUNDA KE FASISMOS
2
Ο "κυριος" που τρεχει με το γκλομπ στο χερι και κυνηγαει αοπλους πιτσιρικαδες, να απολυθει αμεσα. Σπιτακι του να κοπαναει το κεφαλι του στο τοιχο αφου γουσταρει την βια.
12
τι κάνουν τα καθίκια ρε, αφού φοράνε μάσκα ποιό είναι το πρόβλημα; Άθληση είναι έλεος!
23
Ο Μπογδανος δεν ήταν εκει κοντά να καταδώσει κανενα πιτσιρικά?
16
κορονιος μεχρι να σβησει ο ηλιος βαλκανιοι
2
Ο ορισμός της σωματικής ατομικής άσκησης είναι εντωμεταξύ το skateboard, οι μόνοι παράνομοι που βλέπω είναι οι αστυνομικοί που τους συλλαμβάνουν (και τους εκθέτουν και σε πιθανή μόλυνση από τον ιό πιάνοντάς τους, βάζοντάς τους σε περιπολικά κλπ).
2
Ζουμε σε χουντα και ολα γινονται με εντολή του γερμανοτσολιά Κουλη. Οσο για τους μπατσους, θα αναφερω τη ρήση Ντε Γκωλ "Αν οι αστυνομικοί δεν ήταν χαζοί, δεν θα ήταν αστυνομικοί."
12
32
αν είναι δυνατόν!
11
@DANIILIDI TON KSESKONIZIS TON KURABIE ....ADE XTENISE KE TO KADAIFI ...XAXAXAXAAA
1
καλως την νεα χουντοκρατια...εε δημοκρατια..χαχαχαχαχ
1
Ρε που καταντησατε ρεεεεεε. Γελάει και ο Μ.Αλεξανδρος μαζί σας.
10
Αν θέλεις ένα όραμα του μέλλοντος, φαντάσου μια μπότα να συντρίβει ένα ανθρώπινο πρόσωπο —για πάντα.Τζωρτζ Όργουελ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ(ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ-ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΤΛ)Το οτι εγω αυτοπροσδιοριζομαι ακροδεξιος πχ δεν εχει καμια διαφορα πλεον-επαναλαμβανω πλεον-εδω που εφτασε η κατασταση.Το ιδιο κυνηγημα θα φαω και γω το ιδιο και ενας αριστερος απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.Πρεπει να ενωθουμε αλλα γνωριζω μετα βεβαιοτης οτι αυτο δεν θα γινει ποτε.ΔΥΣΤΗΧΩΣ
Οι γύρω να βλέπουν και να γελάνε.. ΖΩΑ
4
Κάντε όλοι like γιατί τέτοια ντοκουμέντα πρέπει πάντα να φαίνονται για να θυμόμαστε, μην κάνετε dislike γιατί τα κατεβάζει το σύστημα.
4
bre noumera kinigane sigekrimena atoma ta opoia kai profanos kati ekanan
ξυλο και προστιμο στα τσογλανια που καταστρεφουν το μνημειο!!!!!
6
Καλά είναι δυνατόν να κάνουν skate Πάνω στα μαρμαρα κάτω από το άγαλμα? τόσο κάφροι? Έλεος με αυτή την έλλειψη πολιτισμού στη χώρα.
9
Που ειναι το μεμπτο της ιστοριας;
11
ενω ειναι πολιτισμος ο μακελαρης της ασιας...αρε ουστ!!!
10
Και που να κάνουνε σκέιτ; Στο δρόμο απαγορεύεται. Στην πλατεία θα κάνουνε. Δεν υπάρχει νόμος, που απαγορεύει κάτι τέτοιο. Και στην τελική, πότε παίρνει μεγαλύτερη σημασία ένα άγαλμα; Όταν μια σειρά νέοι είναι από κάτω και κάνουνε ζωντανές δραστηριότητες (ειδικά άθλησης), ή όταν είναι σε νεκρή περιοχή και το κουτσουλάνε περιστέρια;
18
Το πιο αστειο ειναι να μιλάνε για πολιτισμό αυτοι που δεν έχουν.
6
Να ερθουν στην αυλη σου ρε μαλακα τοτε!
@Ηρακλής Πουαρό Άσε οι Ελληνόφωνες ραγιάδες έχουν ξεχάσει την έννοια Πολιτισμός προ πολλού έχοντας παραδώσει τα πάντα στην χούντα.
3
@P T Ελληνόφωνοι ραγιάδες, όπως είπες. Μπόλιασε η κουλτούρα του προσκυνημένου ραγιά. Τολμάνε να μιλάνε για πολιτισμό οι δούλοι σε βίντεο που οι ένοπλοι πραιτοριανοί του αστειου Τυραννίσκου κυνηγάνε πιτσιρίκια. Είναι περήφανοι πληβείοι.
2
@Ηρακλής Πουαρό Δυστυχώς είναι τόσοι πολλοί που επιμένουν στον οικειοθελή στρουθοκαμηλισμό, που δεν χρειάζεται να κρύβονται πλέον οι άλλοι κάνοντάς μας την δουλειά ποιο εύκολη για να πληροφορήσουμε όσους έχουν πρόθεση να βγάλουν το κεφάλι από το έδαφος. 🤣 https://2020delphiforum.gr/ https://www.weforum.org/great-reset/ Είναι γλαφυρό αλλά και τρομακτικό, 200 χρόνια μετά φτάσαμε στο σημείο να βιώνουμε τις ίδιες εμπειρίες με το Παπαφλέσσα και το Κολοκοτρώνη.
2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου