11 Δεκεμβρίου 2020

Αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ σε αιμοδότη που επέστρεφε από αιμοδοσία!

  
Για άσκοπη μετακίνηση.

Αυτή είναι η επώνυμη καταγγελία πολίτη  στον antenna, ο οποίος είδε τους άνδρες της αστυνομίας να του κόβουν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, επιστρέφοντας από αιμοδοσία.

Η εν λόγω καταγγελία έχει να κάνει με το γεγονός πως η ΕΛ.ΑΣ έριξε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, σε άνθρωπο που γύριζε από αιμοδοσία.

Το… θύμα ήταν ο Απόστολος Δημακόπουλος, ο οποίος βγήκε στον αέρα της του «Καλημέρα Ελλάδα» και προσπάθησε νε εξηγήσει το τι ακριβώς συνέβη!

Ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε μεταβεί στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για αιμοδοσία και επέστρεφε σπίτι του με το λεωφορείο, το οποίο σταμάτησαν ομάδες της ΔΙΑΣ και της ΔΡΑΣΗΣ για έλεγχο των περιοριστικών μέτρων.


 E.Δ.Ο 

fyllokaiftero1.

 

 Υποστηρίξτε το fyllokaiftero1.  με τοποθέτηση διαφημιστικού για την προβολή σας,ως επαγγελματίες, για ανεξάρτητη ενημέρωση.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου