31 Δεκεμβρίου 2020

ΨΕΥΔΗΣ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ : Καμία παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κυθήρων περί εμβολίου όπως διαδίδει ψευδώς το Alpha,

Ο μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ
© Φωτογραφία : YouTube/Antikythira Island

 

«Μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κυθήρων, Σεραφείμ. ΚΑΜΙΑ  παρέμβαση των δικαστικών αρχών  ΔΕΝ προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του Μητροπολίτη Κυθήρων, Σεραφείμ, ο οποίος υποστήριξε ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι προϊόν εκτρώσεων. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ για αυτό που είπε ο φωτεισμένος ιεράρχης.

Pfizer - BioNTech εμβόλιο
© AFP 2020 / JOEL SAGET

 

Σύμφωνα με τον Alpha, η επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά έδωσε εντολή, η οποία ανατέθηκε σε Εισαγγελικό Λειτουργό, για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες πράξεις. Αποτελεί  ψευδή είδηση.

Δεν επιβεβαιώνεται από καμιά πηγή, και αποτελεί γελοιότητα!! Ενός  μάλλον αργυρώνητου ΜΜΕ...

Οι δηλώσεις του Μητροπολίτη έγιναν στον Εσπερινό της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας Κυθήρων, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις, αλλά και ποικίλα σχόλια.

Παίρνοντας θέση στο θέμα με τη Θεία Κοινωνία και τη μετάδοση του κορονοϊού, ο Μητροπολίτης Κυθήρων, Σεραφείμ, δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι τα εμβόλια «γίνονται και παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων» και ως εκ τούτου αυτά πρέπει να φοβόμαστε, αφού «μέσα στο σώμα μας θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από σκοτωμένα έμβρυα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι γνώστης της συγκεκριμένης πληροφορίας είναι και ο Πάπας, ωστόσο «δεν υπολογίζουμε τη γνώμη του».

Συνεχίζοντας, δε, υποστήριξε ότι «θέλουν να κάνουν τον μετάνθρωπο, τον μεταλλαγμένο άνθρωπο, τον άνθρωπο που θα είναι ένα ρομπότ».

Αξίζει επίσης, τέλος, να σημειωθεί πως πριν από μερικές ημέρες, ο Μητροπολίτης είχε δηλώσει ότι προτίθεται να αψηφήσει τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας Υγείας ανοίγοντας τους ναούς.

«Θα λειτουργήσουμε τους ναούς, ας έρθουν να μας πιάσουν, το είπαμε αυτό. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το ποίμνιό μας, δεν μπορούμε να πούμε θα έρθουν κάποιοι και κάποιοι θα μείνουν έξω», είχε προμηνύσει.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου