31 Δεκεμβρίου 2020

Το fyllokaiftero1.blogspot.com και το fyllokaiftero.gr σας εύχεται καλή Χρονιά με υγεία και απελευθέρωση από τους δεσμωτές των λαών με την αφύπνιση τους.




Το 2020 ήταν μια χρονιά που ανέτρεψε τη ζωή μας. Ανέτρεψε  βίαια την καθημερινότητά μας. Μια χρονιά που ζήσαμε κάτω από χειρότερες  συνθήκες, όλων των εποχών, αυτές που επέβαλε η νέα τάξη των πραγμάτων την  φερόμενη   την "πανδημία" του κορωνοϊού αντι της  πραγματικής απλής επιδημίας. 

Ζήσαμε τις  καταστάσεις πρωτοφανούς υγειονομικής δικτατορίας στην Ελλάδα,  που δοκίμασαν τις αντοχές όλων μας, σε όλους τους τομείς, με καταστροφή της αγοράς, της οικονομίας γενικότερα, οι οποίες μας έχουν εξοργίσει σφόδρα.

Το νέο έτος μας βρίσκει υποχρεωτικά κλεισμένους από την "χούντα" των κυβερνητικών πιθανώς σχιζοφρενών ; , και παράλληλα νομότυπα  αργυρώνητων λοιμωξιολόγων  στα σπίτια μας, περιορισμένους σε 4 τοίχους, είμαστε σε αναμονή  με την ευχή πως ο λαός θα αφυπνιστεί και θα πάρει την τύχη του, στα χέρια του στο νέο έτος  2021.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com  και το fyllokaiftero.gr με την   δημοσιογραφική ομάδα Ε.Δ.Ο  σας εύχεται καλή Χρονιά με υγεία και απελευθέρωση από τους δεσμώτες των λαών με την αφύπνιση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου