18 Δεκεμβρίου 2020

BINTEO:Κορωνοϊός:Ο Κούβελας απαντά στον Μόσιαλο, τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ η κυβέρνηση έβαλε και αφήνει εκτός νυμφώνος ικανούς επιστήμονες...

Η κυβέρνηση έβαλε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ στον ΠΟΥ και αφήνει εκτός νυμφώνος ικανούς επιστήμονες...

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό και μάλιστα θα συμμετάσχει σε δεκαμελή ομάδα  εμπειρογνωμόνων του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη.

Δεν έχασε τον χρόνο να σηκώσει μανίκια και να κατηγορήσει όσους υποστηρίζουν πως η Ελλάδα πρέπει να εισάγει το φάρμακο που έχει εγκριθεί στις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αντί να βιαζόμαστε για την προώθηση των εμβολίων, τα οποία δεν έχουν μελετηθεί επαρκές χρονικό διάστημα πριν μπουν μέσα μας (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Ο Ηλίας Μόσιαλος εξαπέλυσε λοιπόν επίθεση σε όσους υποστηρίζουν ότι τα μονοκλωνικά φάρμακα αποτελούν την απάντηση στη μείωση της πίεσης του ΕΣΥ, λόγω κορωνοϊού, μεταξύ εκείνων και ο καθηγητής Κούβελας.

Μάλιστα, σε άκρως ειρωνικό τρόπο, ο οποίος δύσκολα παραπέμπει σε επιστημονική κατάρτιση σημειώνει ότι η Μέρκελ δεν αγόρασε μονοκλωνικά λόγω… τσιγκουνιάς «και αφήνει τους Γερμανούς να συγχρωτίζονται στα νοσοκομεία και επιβάλλει και νέο λοκντάουν. Ο Μακρόν που είναι φαντεζί δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι υπάρχουν μονοκλωνικά στον πλανήτη. Κάτι δεν πάει καλά φαίνεται. Ο Καναδός πρωθυπουργός που είναι και δίπλα στην Αμερική αφήνει τους Κανβαδούς να υποφέρουν. Άσπλαχνος άνθρωπος ο Τριντό. Χορεύει καλύτερα και από τους Ινδούς στο Μπόλιγουντ αλλά τα μονοκλωνικά δεν τα έχει ανακαλύψει ακόμα».

Αντίθετα, προσθέτει στον ίδιο τόνο, «στην ψωροκώσταινα βέβαια είμαστε μεγάλοι παίχτες. Έχουμε καταλάβει ότι βρέχει μονοκλωνικά και κάποιοι δεν μας αφήνουν να τα αγοράσουμε για να σωθούμε. Ποιος Τριντό τώρα και ποια Μέρκελ. Άντε γειά».

Ο καθηγητής Φαρμακευτικής, Δημήτρης Κούβελας, απάντησε στον κ. Μόσιαλος θέτοντας υπό αμφισβήτηση τις ιατρικές του γνώσεις:

«Δεν έχει δίκιο. Ακόμα και τα στοιχεία που παραθέτει δεν είναι αυτά που έχει η μελέτη. Ο εν λόγω συνάδελφος, παρόλο που πήρε πτυχίο Ιατρικής κάποτε, δεν έχει ασκήσει ποτέ τον γιατρό. Δεν ξέρω αν έχει διαβάσει άρθρα ιατρικά και αν έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να τα καταλάβει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

.

Με πληροφορία από το el.gr 


Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου