18 Δεκεμβρίου 2020

Φλώροι και μάγκες !! Η σημερινή… «έκπληξη» – Το είδαμε και αυτό!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Φλώρος και οι μάγκες από το "Γοργόνες και μάγκες" - Η αντρουά γοργόνα του Μητσοτάκη. θέλει να κάψει τους Έλληνες και αφήνει τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο. 

Ο Φλώρος όνομα και "πράμα" θα επιτηρεί τον λαό για το υποχρεωτικό εμβόλιο χρησιμοποιώντας τα στρατευμένα παιδιά μας, εναντίον μας.

Μανώλης Μάνος

flwros
 
Λέει ένα τραγούδι: «Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές»

Ακόμα μία ενημέρωση για τον κορωνοϊό, στην οποία μας έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει πιθανής χαλάρωσης και συνωστισμού στις γιορτές κτλ. κτλ.

Ωστόσο αυτή την φορά είχαμε και μία έκπληξη!

Για πρώτη φορά από την έναρξη του κορωνοϊού, εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων έδωσε το «παρών» στην διαδικασία της ενημέρωσης.

Την ώρα που η Τουρκία δεν έχει σταματήσει να απειλεί την χώρα μας, η κυβέρνηση θεώρησε απαραίτητο να έχει μαζί στην ενημέρωση των «ειδικών» και τον Αρχηγό του Στρατού, Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος αναφέρθηκε και εκείνος στην σημασία των μέτρων για τον κορωνοϊό και στην συνεισφορά του Στρατού σε αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι, λοιπόν μετά την Εκκλησία και την Αστυνομία, ήρθε η ώρα και του Στρατού να υποβληθεί στο μαρτύριο του κορωνοϊού. Ε, να συνηθίζει και λίγο το μάτι στα χακί! Ποιος ξέρει, μπορεί να τα δούμε σε λίγο και στους δρόμους, λένε κακιές γλώσσες με τις οποίες διαφωνούμε καθέτως.

Ο κ. Φλώρος, μεταξύ άλλων, έδωσε διευκρινίσεις για την συμμετοχή του στρατού στην διαδικασία του Testing:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συμβάλλουν στην επιτήρηση και θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του testing μέσω των 130 σταθμών που έχουν ήδη δημιουργηθεί για την διενέργεια rapid test.

Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να προσέρχονται για έλεγχο σε αυτούς τους σταθμούς, με ραντεβού. Παράλληλα με το πρόγραμμα αυτό, συνεχίζεται η συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων σε σειρά από δράσεις».

Εν συνεχεία, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε καθολικό lockdown και στην Κοζάνη στα πρότυπα της Ελευσίνας, του Ασπρόπυργου και της Μάνδρας, με απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00 μέχρι τις 05.00. Η παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ έδινε άλλο χρώμα σε αυτές τις ανακοινώσεις.

.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου