09 Δεκεμβρίου 2020

Ο μητροπολίτης Καστορίας θα ανοίξει τις εκκλησίες τα Χριστούγεννα όπως άλλοι αδελφοί του ; ...κόντρα στον Ιερώνυμο

Πρώτη ενημέρωση 10/12/2020 12:55 π.μ
 


Ο λαός του θεού του νομού επιθυμεί να εκκλησιαστεί κατά τας  ιεράς ημέρας των Χριστουγέννων,  τι επιθυμεί,.. και τι σκοπό έχει να κάμει ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ κατά κόσμον Ιωάννης Παπακώστας ; 

Είμαστε αποδέκτες ερωτημάτων από τους αναγνώστες μας που επιθυμούν έντονα το άνοιγμα των ναών και βέβαια αποτελεί και δική μας μας επιθυμία της ιστοσελίδας.

Πολλοί  φωτισμένοι Ιεράρχες έχουν δηλώσει ο.τι θα το κάνουν.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Δημητρίου: Εξαναγκαζόμαστε και υποχρεούμεθα να εκφράσουμε ευθαρσώς όχι απλώς την ψυχική κόπωση, αλλά την οριακή ψυχολογική απόγνωση του λαού και μάλιστα την διογκούμενη αγανάκτηση του εκκλησιαστικού σώματος για την ολοκληρωτική φίμωση και την κατάργηση του στοιχειώδους συνταγματικού δικαιώματος στην παραμικρή ελευθερία ενάσκησης της θρησκευτικής λατρείας (ας το διατυπώσω με μια νομική φόρμα). Σε αντίθεση με άλλες μαζικές διοργανώσεις και συγκεντρώσεις, τόσο “παράταιρα παραδεκτές” στα αυστηρά υγειονομικά πλαίσια. 

Ε.Δ.Ο 


 fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη.

 

 Υποστηρίξτε το fyllokaiftero1.  με τοποθέτηση διαφημιστικού για την προβολή σας,ως επαγγελματίες, για ανεξάρτητη ενημέρωση.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου