09 Δεκεμβρίου 2020

Τι έγινε ο Δήμαρχος Πάνος Κεπαπτσόγλου βγήκε από την καραντίνα ; η ποτε δεν μπήκε ;;; - είχε δηλώσει κορωνασθενείς


 Πρώτη δημοσίευση 9/12/2020 6:30 π.μ


 Πολλά ερωτήματα μας άφησε αναπάντητα σε εμάς ως ιστοσελίδα, και και στους αναγνώστες μας, που με μηνύματα τους  έθεταν ερωτήματα την ημέρα που δήλωσε μέσω της σελίδας του στο facebook θετικός στον covid-19 δηλαδή ασθενής, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού ο κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου  .

Χωρίς να μας αναφέρει σε πιο νοσοκομείο διαγνώστηκε η νόσος του ; αν ασθένησε και η σύζυγος του η  οποία είναι γιατρός στο ΙΚΑ Καστοριάς, αν κόλλησε και η σύζυγος ; του  τον covid-19, και επίσης αν μπήκε  σε καραντίνα 14 ημερών, τα ερωτήματα αυτά των αναγνωστών του fyllokaiftero1.blogspot.com  τα θέσαμε στον δήμαρχο Άργους Ορεστικού μέσω της σελίδας του  στο facebook για την οποία απάντηση δεν λάβαμε εδώ και 15 περίπου ημέρες. Δεν μας απάντησε ούτε το γραφείο τύπου του δημάρχου το τι ακριβώς μας είπε αντί των συγκεκριμένων  ερωτημάτων είναι θέμα άλλου άρθρου που θα κάνουμε για το γραφείο τύπου της δημαρχείας του Άργους Ορεστικού

Τα  παραπάνω ερωτήματα παραμένουν όλα και σήμερα 9.12/2020 ώρα 6:30 π.μ.

Να σημειωθεί πως εκείνο το διάστημα είχαν δηλώσει ασθενείς και άλλοι δήμαρχοι της επικράτειας και θετικοί στον κορωνοϊό.

 


www.facebook.com › panos.kepaptsoglou
Πάνος Κεπαπτσόγλου

 


 fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη.

 

 Υποστηρίξτε το fyllokaiftero1.  με τοποθέτηση διαφημιστικού για την προβολή σας,ως επαγγελματίες, για ανεξάρτητη ενημέρωση.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου