01 Δεκεμβρίου 2020

ΦΛΩΡΙΝΑ : Ως δια Κορωνοευφυίας η ως δια Ιερωνύμου εντολής; Τρείς ιερείς ασθενείς στην Φλώρινα

 

 

 Περιγελούν το Λαό του Θεού;Τα συμπεράσματα δικά σας.


 

Εκεί που όλος ο νομός Φλώρινας δεν είχε επί μήνες πάνω από ένα κρούσματα μία φορά κατέγραψαν δύο κρούσματα όπως είχαμε γράφει δυο φορές σε αντίστοιχα ρεπορτάζ του fyllokaiftero1. ξαφνικά καί μετά το τελευταίο ρεπορτάζ μας με το οποίο εκφραζόταν η απορία μας  τον μήνα Οκτώβριο για την μη καταγραφή κρουσμάτων στην Φλώρινα καταγράφονται τις τελευταίες δυο εβδομάδες κρουσματα30 70  και 80  ημερησίως.

Αυτές τις ημέρες ο κορωνοίος μάλλον ευφυής χτύπησε 3 μαζί ιερείς της πόλεως Φλώρινας σε διαφορετικές ενορίες, σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας ιερέας είναι 68 χρόνος με σοβαρά νοσήματα που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα.

Ο δεύτερος ιερέας επίσης , για τον τρίτο ο οποίος είναι γιος του πρώτου και περίπου στην ηλικία των 48 χρόνων,  δεν υπάρχουν σχετικές  διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες ακόμη.

Να σημειωθεί,  το άσχετο από μια άποψη , με το παρόν άρθρο, ο,τι περίπτωση οικογενειακο-κρατίας ιερέων - πατέρας και γιος υπάρχει και στην Καστοριά επίσης να θυμηθούμε για το επίπεδο της Φλώρινας τον πατριώτη και θρησκευτικό αγωνιστή πατέρα Αναστάσιο ο οποίος έχει μπει σε καθεστώς απαγόρευσης να ασκεί τα καθήκοντα του στην ενορία του από τον Μητροπολίτη Φλώρινας.    

Χορηγοί





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου