17 Δεκεμβρίου 2020

Οταν το προσωπικό του Lidl Καστοριάς δεν φορούσε μάσκα και όλοι εμείς φορούσαμε στην πρώτη Καραντίνα



Πρώτη ενημέρωση 17/12/2020 11:10 π.μ
 

 

 Έχουμε δεκάδες φωτογραφίες στο αρχείο μας, στίς οποίες το προσωπικό του γερμανικού καταστήματος, πλην μίας γυναίκας υπαλλήλου του lidl, δεν φορούσαν μάσκες.

Και το ίδιο χρονικό διάστημα όλα τα Ελληνικά μικρά και μεγάλα καταστήματα τηρούσαν αυστηρά τη υγειονομική προστασία του προσωπικού τους και των πελατών τους από τον Μάρτιο  2020  και μετά μέχρι σήμερα.

Και εμείς οι πολίτες ,οι  τρομοκρατημένοι της πρώτης άδικης καραντίνας της Καστοριάς  απορούσαμε, και εξοργιζόμασταν.

Μάσκα δεν φορούσε και ο ένας από τους δυο σεκιουριτάδες  του καταστήματος της Καστοριάς, που περιέργως περιφέρονται χρόνια τώρα μέσα στο συγκεκριμένο κατάστημα τελείως παράνομα για την παρουσία τους εντός ακόμη και μασκοφορεμένοι.

Και σίγουρα την απόλυτη  ευθύνη την έχει το κατάστημα και όχι οι εργαζόμενοι του καταστήματος,  οι οποίοι είχαν εκτεθεί και αυτή στον κίνδυνο της ασθένειας, καθώς βεβαίως και η  ίδια η κυβέρνηση.

Το ίδιο πρέπει να συνέβει και στα καταστήματα lidl όλης της επικράτειας και όπου έχουν σημεία πώλησης. 

Περιμένουμε μηνύματα στο email μας που θα δείτε στο τέλος του άρθρου.

Κανείς αρμόδιος  από την Υγειονομική Υπηρεσία δεν έκανε έλεγχο, από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Αύγουστο - δεν τόλμησε να κάνει έλεγχο και να επιβάλλει πρόστιμα στο Γερμανικό πολυεθνικό κατάστημα lidl. Ενω μάλλον έκανε έλεγχο σε μικρομάγαζα, στους απόλυτα φτωχούς.


Υπάρχει και η μαρτυρία εκατοντάδων  πολιτών του νομού.

Μάσκες φόρεσαν οι υπάλληλοι του Lidl όταν αυτό άρχισε να πωλεί μάσκες και σειρά από προϊόντα προστασίας από τον κορωνοϊό. Τα συμπεράσματα  δικά σας. 



Για καταγγελίες αναγνωστών:fyllokaiftero@gmail.com

 

 

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου