22 Δεκεμβρίου 2020

Το SMS δεν υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα μόνο στην Ελλάδα της φασιστικής κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον Χρυσοχοϊδη (πρώην ΠΑΣΟΚ)

Πρώτη ενημέρωση 22/12/2020  02:32 μ.μ


Γράφει ο Μανώλης Μάνου

 Η υποχρέωση να στείλουν SMS για να βγουν έξω οι πολίτες δεν υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα της υφηλίου, μόνο στην Ελλάδα της φασιστικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια κυβέρνηση που το ποσοστό του 38% απορρέει από το υπόλοιπο της αποχής από τις τελευταίες εκλογές, είναι στην πραγματικότητα και τυπικά κυβέρνηση χουντάρα.

 Κυβερνάει με φασιστικές μεθόδους και με ποσοστό περίπου 19% του συνόλου του Ελληνικού λαού.

Η χούντες άλλων εποχών και κρατών όπως της Ρουμανίας  του ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ και της Αλβανίας του ΧΟΝΤΖΑ κ.α,... ήταν παιδικές χαρές.!!!

Πρόσφατα το έχουν επισημάνει διεθνής ανεξάρτητοι οργανισμοί. 

Βαθμοί 94 απόλυτης σκληρότητας - αυστηρότητας  για την Ελληνική κυβέρνηση, από τους 98 που είναι το επίπεδο απόλυτης διδακτορίας.

Έχουν εκφραστεί φόβοι ο,τι η  κυβέρνηση Μητσοτάκη φακελώνει τους πολίτες ηλεκτρονικά δια μέσου των SMS που στέλνουν. Βασική λειτουργία ενός δικτατορικού καθεστώτος.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης που μετατράπηκε σε σύντομο διάστημα σε απολυταρχικό καθεστώς, να κρυφτεί πίσω από την ομάδα των δικών της λοιμωξιολόγων με τις παρανοϊκές δήθεν επιστημονικές δηλώσεις τους έπεσε στο καινό. Δηλώσεις οι οποίες εμπεριέχουν τεράστιες  ποινικές ευθύνες, και για αυτούς, εκτός των υπουργών της κυβέρνησης, για "δημιουργία" ψυχολογικών και σωματικών  ασθενειών στον λαό, και πιθανών θανάτων.

Κάποιες λεπτομέρειες , χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και διάδοσης, οι πολίτες δεν γνωρίζουν ο,τι σε καμιά άλλη χώρα του δημοκρατικού κόσμου δεν εφαρμόζεται  από καμιά άλλη κυβέρνηση, πλην της φασιστικής όπως εξελίχτηκε...κυβέρνησης Μητσοτάκη, το φασιστικό μέτρο της αποστολής SMS .



 fyllokaiftero@gmail.com

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου