23 Ιανουαρίου 2021

Καστοριά ; -Θεσσαλονίκη:Ο κόσμος στους δρόμους για βόλτα – Μόνο στην Καστοριά υπάρχει η σιωπή των "αρνιών" !!





Το αδιαχώρητο επικρατεί στoυς δρόμους της Θεσσαλονίκης από το πρωί με εκατοντάδες ανθρώπους να σχηματίζουν ουρές έξω από τα καταστήματα ένδυσης στο κέντρο της πόλης.

Όπως είναι λογικό, οι αποστάσεις μεταξύ των καταναλωτών, που αναμένουν στις ουρές για να κάνουν τα ψώνια τους, στην πλειονότητα των περιπτώσεων δεν τηρούνται, ενώ και η παρουσία της αστυνομίας είναι αρκετά διακριτική χωρίς να γίνονται εκτεταμένοι έλεγχοι.

Διότι η κυβέρνηση αρχίζει να αντιλαμβάνεται  και να νιώθει την "ανάσα" της οργής του λαού. Μετά την πορεία των φοιτητών σε Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Η βουβή οργή θα ξεσπάσει λένε πολλοί πολιτικοί παρατηρητές στα δημοσιογραφικά γραφεία κατά ενός απίστευτα και πρωτοφανούς αυταρχικού καθεστώτος.Το οποίο καταστρέψει την αγορά, και τους πολίτες.

Αυτή είναι η εικόνα επικρατεί στο κέντρο της πόλης ήδη από νωρίς το πρωί, με το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, με τη μεγαλύτερη μερίδα των καταναλωτών να αποτελείται από νέους και παιδιά.

Στη πόλη της Καστοριάς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, μια αγορά νεκρή, με μόνο το Γερμανικό κατάστημα LIDL να έχει αγοραστική κίνηση εντός, και στην είσοδο με ουρές που κοντρολάρονται από άτομο μη εργαζόμενο στο κατάστημα, αλλά σε ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, με όλη την ανύπαρκτη νομιμότητα σε αυτό,  αφού κάνει εργασίες υπαλλήλου του καταστήματος Lidl, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας καθαρισμού και απολύμανσης. 

Είναι η πόλη και  νομός που βλέπεις οδηγούς μόνους κυρίως γυναίκες, μέσα στα αυτοκίνητα τους να φορούν μάσκα,... τονίζουμε μόνες μέσα στο αυτοκίνητο τους, ίσως 7 στις 10.!!

Οι πολίτες αρχίζουν να αφυπνίζονται.


.

 Κωνσταντίνα Μάρκου Ε.Δ.Ο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου