23 Ιανουαρίου 2021

ΒΙΝΤΕΟ : Δήμαρχος Νεστορίου O Χρήστος Γκοσλιόπουλος: Συμφώνησε για το λατομείο, διαφωνώντας!! : Συμφωνώ καταρχάς με την πρόταση Κεπαπτσόγλου, να ...

 

Γκοσλιόπουλος: Λύση για τα αδέσποτα ζώα

 Πρώτη ενημέρωση 23/1/2021 11:32π.μ

Ο Δήμαρχος Νεστορίου Καστοριάς Χ.Γκοσλιόπουλος προερχόμενος από το πολύ βαθύ τοπικό ΠΑΣΟΚ με την πολιτική λογική του κόμματος (ΠΑΣΟΚ μετά Ανδρέα),  αυτού συμφώνησε με την πρόταση   του δημάρχου Άργους Ορεστικού  ταυτόχρονα διαφωνώντας ... !!!

Δείτε τι είπε για το σημαντικό θέμα του λατομείου για το οποίο είχε γίνει "σφαγή" μεταξύ δημάρχων και, άλλων, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων 2020 στα τοπικά παραδοσιακά ΜΜΕ.

,«Εκείνο που πρέπει να δούμε όλοι μας και ιδιαίτερα οι δήμοι, είναι ότι εφόσον δεν υπάρχει ένα λατομείο κοντά μας, στο νομό μας, τότε είμαστε αναγκασμένοι να ανεβάζουμε το κόστος των έργων, γιατί η μεταφορά του υλικού θα γίνεται από μεγαλύτερες αποστάσεις, από την Κοζάνη και αυτό πολλαπλασιάζει το κόστος. Το οποίο δεν θέλουμε.

Τα χρήματα είναι περιορισμένα, ακόμα και στα προγράμματα. Είναι απαραίτητο, ένα λατομείο, να λειτουργεί στην περιοχή μας» σημείωσε ο δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος, και τόνισε: «Κινδυνεύουν να χαθούν τα έργα μας. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, να υπάρχει ένα λατομείο στον τόπο μας και να μην μεγαλώνουμε το κόστος και να το φτάνουμε σε δυσθεώρητα ύψη. Άρα πρέπει να βρεθεί μια λύση». Ο κ. Γκοσλιόπουλος επεσήμανε επίσης ότι: «τον πρώτο λόγο έχει ο δήμος Καστοριάς, στον οποίο ανήκει το λατομείο. 

Πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει ο δήμος Καστοριάς. Και εφόσον υπάρχει δυνατότητα και περιθώριο να κουβεντιάσουμε οι τρεις δήμοι, εγώ είμαι στην διάθεση των υπολοίπων συναδέλφων να καθίσουμε να το κουβεντιάσουμε.


 Χθες άκουσα την πρόταση του κ. Κεπαπτσόγλου. Συμφωνώ καταρχήν με αυτή την πρόταση, αλλά δεν έχω μιλήσει προσωπικά ούτε με τον κ. Κεπαπτσόγλου, ούτε με τον κ. Κορεντσίδη. 

Τις επόμενες ημέρες πιστεύω ότι ο κ. Κορεντσίδης θα μας καλέσει να καθίσουμε σε ένα τραπέζι, να δούμε τα δεδομένα και να πάρουμε μια απόφαση πάντα με το βλέμμα ότι το λατομείο πρέπει να λειτουργεί στον τόπο μας».

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας 

.

Πηγή βίντεο: antenes fm kastoria

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com

 





Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου