21 Δεκεμβρίου 2021

Το "καλό " ψέμα - κορονο- πανδημία

 


Ιάκωβος Τίγκας Επόπτης Δημόσιας Υγείας


Το "καλό " ψέμα. 
 
Το Ψέμα του ανύπαρκτου χτικιου, φοράει τον δήθεν καλό μανδύα. 
 
Αφού έβαλαν τους ακαταδιωκτους κι έκαναν μελέτη που αποδεικνύει ότι οι νοσηλείες από το χτικιο εκτός ΜΕΘ, αύξησαν τον αριθμό των θυμάτων , την σκυτάλη πήραν οι κόκκινοι καβαλαρηδες, πρώτα με τον τυφλό, και μετά με τον καπνιστή γιατρό, που ξεδίπλωσαν το αφήγημα της κακής διαχείρισης , της ανυπαρκτης πανδημίας, με ποσοστό θνητοτητας 0,5 έως 1%.
 
Ουδείς από αυτούς, μίλησε για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας του οικογενειακου γιατρού, που έχει εκλείψει, για την αντιμετώπιση αυτών των ιώσεων, και των επιπλοκών τους, όταν βρίσκονταν με το στηθοσκοπιο τα λεγόμενά "ακροαστικα" στους πνεύμονες και τους βρογχους, όπως γινόταν πάγια μέχρι και το 2019, κανείς τους δεν μίλησε για τα άκαμπτα πρωτόκολλα απομόνωσης ασθενών, μέσα στα νοσοκομεία, που κακώς, κάκιστα, ακολουθούν οι γιατροί ενάντια στις γνώσεις τους και την διαγνωστική τους κρίση, κανείς τους δεν μίλησε για τον περιορισμό των αντιβιοτικών, τα οποία είναι απαραίτητα για τις επιπλοκές αυτών των ιώσεων, αφου την ζημιά την κάνουν βακτήρια και ειδικά το μυκοπλασμα και όχι ιοί, τα οποία εισβάλουν στον οργανισμό, βρίσκοντας ευκαιρία, από την εξασθένιση του ανοσοποιητικού, που προκαλουν οι ιοί, και αφήνονται να δρουν ανεξέλεγκτα, αφου δίνονται αντιβιοτικά, όταν είναι πολύ αργά, όπως διεξοδικά ανέλυσε μεταξύ άλλων, και ο στρατιωτικος καρδιολόγος κ. Καρυστινός.
 
Είμαι 63 χρόνων, καπνιστης, ανεμβολιαστος, κι έτσι θα παραμεινω, με καρδιαγγειακα προβλήματα, και ισόβια λήψη φαρμακευτικης αγωγής με αντιπηκτικα, αγγειοδιασταλτικα, και αντιαρρυθμικα φάρμακα. Επειδή δεν έχω λάβει καμία προφύλαξη μάσκες, τεστ, κοινωνικές αποστάσεις, και όλα αυτά τα μπουρμπουτσαλα που λένε, λογικά, δεν θα έπρεπε να ζω, μετά από δύο χρόνια χτικιου.
 
Φυσικα, δεν παρουσίασα όπως και πολλοί άλλοι τίποτα, ούτε καν συνάχι, αφου με τις κοινωνικές επαφές μου, γυμνάζω το ανοσοποιητικο μου όσο μπορώ, συνδυαστικά με σωματική άσκηση και πολύ ήλιο, για βιταμίνη D, και μεσογειακή διατροφή, κι επαφή με τα ζώα μου και την φύση, μακρυά από αποστειρωσεις και αντισηπτικά, με τήρηση κανόνων υγιεινής.
 
Στις κλινικές covid, εκεί που μπαίνουν με τα σκάφανδρα ντυμένοι σαν εξωγήινοι, εμπαινα χωρίς μάσκα, και χωρίς γάντια, με τα ρούχα που φοράω, μέχρι το 2019, στην τότε παθολογική κλινική, για επίσκεψη προσφιλων μου προσώπων, υψηλού κινδύνου, που νοσηλεύονταν με ιώσεις του αναπνευστικού, και κανέναν δεν γνώρισα που να καταλήξει σε διασωληνωση, ούτε σε θάνατο.
 
Η συγχωρεμένη μητέρα μου για παραδειγμα, με βεβαρυμένο αναπνευστικο, είχε νοσηλευτει κατ επανάληψη, με ίωση αναπνευστικου, με υψηλό πυρετό, βήχα και δυσπνια, ουδεποτε διασωληνωθηκε, και πάντα αντιμετωπιζοταν επιτυχως, και πάντα ειμασταν δίπλα της, στον θάλαμο, και με άλλους ασθενείς, χωρίς τις βλακώδεις υπερβολές του σήμερα, ενώ κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να ταυτοποιησει τον ιό από τον οποίο προσβαλονταν οι ασθενείς, και οι κορόνα ιοί, υπάρχουν μαζί με τους άλλους ιούς, πριν από την ύπαρξη του ανθρώπου, όπως λένε οι γιατροί, αποτελούν δε την πρώτη μορφή ζωής.
 
Στα φοιτητικά μου χρόνια επίσης, είχαμε μπει στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου νοσηλευονταν φυματικοι, χωρίς μάσκες και γάντια, και είχαμε έρθει σε επαφή με φυματικους, προκειμένου να διδαχτούμε στην πράξη τα μέτρα προφύλαξης από την φυματίωση, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις σημερινές χαζομαρες.
 
Εάν κολλούσα κάποια ίωση του αναπνευστικου, μέχρι το 2019, οποιαδήποτε γιατί διάγνωση συγκεκριμένου ιου, δεν μπορεί ούτε είναι απαραίτητο να γίνει, αφου απαιτείται μια πολύπλοκη και δαπανηρη διαδικασία για την ταυτοποίηση του οποιουδήποτε ιου που δεν χρειάζεται, είχα ελεύθερη πρόσβαση σε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, με γιατρους που τότε ήταν στα συγκαλα τους και τους επέλεγα εγώ.
 
Σήμερα, έχουν πανικοβαλει τον κόσμο, με τις αντιεπιστημονικες αφηγήσεις, οι οποίοι με ένα τίποτα, οδηγούνται στα νοσοκομεία, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν τους δέχονται οι οικογενειακοι γιατροί, δεν τους γράφουν εγκαίρως αντιβίωση, για νοσηλεία κατ, οίκον, κι έτσι, τα νοσοκομεία καταρεουν, μη δυναμενα να αντιμετωπίσουν την πληθώρα των περιστατικών που προσέρχονται σε αυτά, χωρίς να χρειάζεται, η προσερχονται όταν πλέον είναι αργά, και τα βακτήρια έχουν αφαιθει ανεξέλεγκτα χωρίς αντιβίωση κι έχουν κάνει ήδη ζημιά.
 
Κι έτσι, ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.
Έως πότε;
 
Τώρα βέβαια, έχουμε και τον τεχνητό ιο, που παρασκευάζουν οι τσιμπημένο μέσα στα κορμιά τους.
 
 
 
 

 Προηγούμενο άρθρο

ΒΟΜΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ: ΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! - ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ;; (ΒΙΝΤΕΟ)

 Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου