21 Δεκεμβρίου 2021

Ξένα ΜΜΕ λένε στην Ελλάδα έχουν σκοταδισμό φιμώνουν επιστήμονες και τα ΜΜΕ λένε ψέματα χωρίς αξιοπιστία με εντολές κυβέρνησης





21-12-2021 10:21πμ

Διεθνώς ρεζίλι για ακόμα μία φορά γίνετε η χώρα μας με τις μεθόδους που ακολουθούν ενωμένοι κυβέρνηση με  αντιπολίτευση και ΜΜΕ. Xαρακτηριστικό παράδειγμα για την ανυσιχία που δείχνει ο διεθνής τύπος για την Ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα είναι και το δημοσίευμα από το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων FRANCE24 που κάνει ξεκάθαρο υπονοούμενο για περίεργες καθεστωτικές πρακτικές που εφαρμόζονται στην χώρα μας με τίτλο ‘Η ελευθερία του Τύπου έχει γίνει ανησυχητική’.

Για να γίνει αντιληπτό το επίπεδο ξεφτίλας που βιώνει ο τύπος στην Ελλάδα είναι χαρακτηριστικό να δούμε την επιστημονική αξιολόγηση από διεθνής οίκους και τον RSF για την χώρα μας. Η Ελλάδα πλέον βρίσκετε στην 70η θέση από την 65 που ήταν το 2020 πίσω από Μογγολία και άλλες χώρες της Ασίας και την Αφρικής. Στην φετινή αξιολόγηση περιλαμβάνονται 180 χώρες.

Η Ελλάδα είναι φανερό πλέον ότι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βυθίσει στον απόλυτο βαθμό την ελευθερία του λόγου και την ανεξάρτητη ενημέρωση και αυτό πλέον γίνεται φανερά με χαρακτηριστικό παράδειγμα την φίμωση επιστημόνων όπως ο κύριος Κούβελας και πολύ άλλοι.

Επίσης χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο απόλυτος έλεγχος του διαδικτύου και του facebook με περίεργες μεθοδεύσεις ώστε να μη μπορεί η ανεξάρτητη ενημέρωση να έχει φωνή.

Μέχρι και σε κρατικές επιχορηγήσεις είχε προβεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις λίστες Πέτσα για να καταφέρει να ελέγξει πλήρως τα ΜΜΕ.

Ζιζέλhttp://scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου