30 Μαρτίου 2022

"Ημέρα Μνήμης και Τιμής για τους Εβραίους της Καστοριάς" είδε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ο.Τελιγιορίδου, για τους Καστοριανούς μακεδονομάχους η μνήμης της περίσσεψε και ... περισσεύει !!

 
 
"Ημέρα Μνήμης και Τιμής για τους Εβραίους της Καστοριάς" είδε η  βουλευής του ΣΥΡΙΖΑ Ο.Τελιγιορίδου, για  τους Καστοριανούς  μακεδονομάχους η μνήμης της περισσεύει !!
 
Ποιός θα το πίστευε μια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρώτη φορά αριστερά και μια πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ του  << Ενάντια στην ολιγαρχία του πλούτου και της κοινωνικής εκμετάλλευσης >>,  θα "κατάθετε" υπέρ των Εβραίων,  για.... μια δυο δεκάδες ψήφων , ...όσοι είναι σήμερα οι Εβραίoι στην Καστοριά ;
 
Να θυμηθούμε ότι μπροστά στα γραφεία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο της πόλεως της Καστοριάς,  τα οποία φυλάχτηκαν από την αστυνομία με δρακόντια μέτρα, είχε λάβει χώρα  μια έντονη διαμαρτυρία για την προδοσία της Μακεδονίας, όπως φώναζαν και οι διαδηλωτές του νομού Καστοριάς.
Σχετικά με την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Καστοριάς το μόνο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι  ο,τι βρίσκεται στον "φυσικό του χώρο" που αντιπροσωπεύει ως κομματικός βουλευτής ο Ζήσης Τζηκαλάγιας. 




 ...ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ !! Πρώτη φορά αριστερά...και τελευταία!!

Οι Εβραίοι συμπολίτες μας οδηγήθηκαν με βίαιο τρόπο στα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και μόνο 35 από αυτούς γλύτωσαν από τη θηριωδία των ναζί.

Στο σημείο που οι φασίστες συγκέντρωσαν τα μέλη της Εβραϊκής Καστοριανής κοινότητας στις 24 Μαρτίου 1944 αποτίσαμε σήμερα, με συγκίνηση και σεβασμό, φόρο τιμής και καταθέσαμε την συλλογική υπόσχεση πως είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε ενάντια στο ρατσισμό, το ναζισμό και τον φασισμό.

Ιδιαίτερα τώρα με τον πόλεμο στη γειτονιά μας οφείλουμε όλοι και όλες να αγωνιστούμε ενωμένοι για τη δημοκρατία, την αλληλεγγύη, την ισότητα, την αρμονική συμβίωση των λαών  και την αποκατάσταση της Ειρήνης.

Όχι πια φασισμός.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Πηγή φωτογραφειών :fakebook

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Fterografos Εθ.Δημ.Ομάδα

 

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

 

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου