09 Μαρτίου 2022

Θα «ΠΟΝΕΣΕΙ» το ΒΙΝΤΕΟ! Αμερικανός συνταγματάρχης λέει τα πάντα για την Ουκρανία και τους Ρώσους

 
 
Γιατί κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην θέση τους!!!

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky είναι μια «μαριονέτα» που θέτει τον λαό του σε «περιττό κίνδυνο» παρασύροντας τον σε σύγκρουση με τη Ρωσία, σύμφωνα με τον Αμερικανό απόστρατο συνταγματάρχη Douglas MacGregor.

«Αυτό που βλέπετε είναι ότι οι Ρώσοι έχουν οδηγήσει τώρα ό,τι έχει απομείνει από τις ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες καταφεύγουν σε πληθυσμιακά κέντρα – πόλεις – επειδή δεν έχουν κινητικότητα, δεν έχουν αεράμυνα, δεν έχουν αεροπορική κάλυψη, δεν έχουν υλικοτεχνική υποδομή», είπε ο MacGregor.

«Τώρα αναμειγνύονται με τον πληθυσμό, όπως ακριβώς είδαμε στην Μέση Ανατολή όταν διώξαμε τους ισλαμιστές από τις επιχειρήσεις, έτρεξαν σε πόλεις, χρησιμοποίησαν τους ανθρώπους ως ασπίδες –τον άμαχο πληθυσμό– και προσπαθούσαν να αποφύγουν την εξόντωση».

«Και νομίζω ότι ουσιαστικά αυτό συμβαίνει σήμερα με τον πληθυσμό που χρησιμοποιείται από τις ουκρανικές δυνάμεις για να αποφευχθεί η καταστροφή», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του Fox Business, Stuart Varney, ρώτησε εάν ο Πούτιν προσπαθούσε να «ισιώσει» την Ουκρανία σε ερείπια.

“Οχι. Με τίποτα. Στην πραγματικότητα, έχει δουλέψει σκληρά για να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του ανέπαφο», επεσήμανε ο MacGregor. “Πολύ λιγότερη ζημιά από ό,τι προκαλέσαμε στο Ιράκ όταν μπήκαμε μέσα το ’91 και ξανά το 2003. Όχι, νομίζω ότι απλώς περικυκλώνουν τις ουκρανικές δυνάμεις και τις εξολοθρεύουν.”

Ο MacGregor συνέχισε ισχυριζόμενος ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky προσπαθεί απλώς να αναβάλει την «αναπόφευκτη» ήττα. «Το ερώτημα είναι τι πρόκειται να κάνει ο Ζελένσκι; Οι Ρώσοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι αυτό που θέλουν είναι μια ουδέτερη Ουκρανία. Αυτό θα μπορούσε να είχε τελειώσει πριν από μέρες, αν το αποδεχόταν, και μετά θα μπορούσαν να προσαρμόσουν τα σύνορα», είπε, προσθέτοντας ότι ο στόχος της Ρωσίας δεν είναι να καταλάβει την Ουκρανία, αλλά να «καταστρέψει τις ουκρανικές δυνάμεις».

Ο ΜακΓκρέγκορ τόνισε επίσης ότι ο Ζελένσκι είναι απλώς μια «μαριονέτα» της Δύσης που «βάζει τεράστιους αριθμούς του πληθυσμού του σε περιττό κίνδυνο», χρησιμοποιώντας προπαγάνδα.

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay/screenshot

 

Αρθρα για την Καστοριά


Σε εσωτερικό χώρο υπουργός βουλευτής και Περιφερειάρχης της κυβέρνησης δεν φοράνε μάσκες και "κυνηγούν" τους πολίτες στα σούπερ μάρκετ παντού

Εδώ ο κόσμος χάνετε ο δήμαρχος Καστοριάς Γ. ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗΣ... Εύχομαι σε όλους υγεία, ειρήνη και ευτυχία!

Ενας τεράστιος Δημοτικος χώρος στο κέντρο της πόλεως της Καστοριάς "χαβούζα" και παγίδα για πεζούς και αυτοκίνητα

Καστοριά:Στα ύψη η τιμή της βενζίνης, και του πετρελαίου - Πρωτοφανής η αύξηση ούτε στα χρόνια των μνημονίων

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου