31 Μαρτίου 2022

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σε απελπιστική κατάσταση με την ακρίβεια ο κόσμος τρέχει στα Lidl για "καμιά" προσφορά - Κερδισμένα πάλι τα Γερμανικά καταστήματα

 


 1-4-2022 6:34πμ

Αυτές τις ημέρες οι πολίτες του νομού της Καστοριάς κατακλύζουν τα δυο γερμανικά καταστήματα  αναζητώντας κάποια προσφορά  τροφίμου για να επιβιώσουν στη κυριολεξία.

Οι μόνοι οι οποίοι δεν έχουν πρόβλημα επιβίωσης είναι οι βουλευτές, οι δήμαρχοι. και οι δημόσιοι υπάλληλοι στον νομό  με  την ανεργία σε ποσοστό 70% την μεγαλύτερη από κάθε άλλον νομό της Δυτικής Μακεδονίας.

Τα μόνα καταστήματα τα οποία είναι ασφυκτικά γεμάτα είναι τα δυο Lidl. 

 Κερδισμένα πάλι τα Γερμανικά καταστήματα από την ακρίβεια, που προέκυψε λόγο της πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη  να υπογράψει τις κυρώσεις και τις εντολές ΕΕ και Τ. Μπάιντεν, άλλα και λόγο της  αποστολής όπλων στους Ουκρανούς του τάγματος Αζοφ, η οποία μας κατέστησε μη φιλική χώρα της Ρωσίας..


ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου