06 Απριλίου 2022

Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ: «Το έ...


 

«Αδειάζει» τον Πρωθυπουργό ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας

Την αντίθεσή του στη σκληρή γραμμή της κυβέρνησης στο θέμα των ανεμβολίαστων υγειονομικών εξέφρασε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

«Το έχει πάρει πεισματικά ο Κ.Μητσοτάκης», ακούγεται να λέει σε ηχητικό που μεταδόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM κατά τη διάρκεια της εκπομπής του δημοσιογράφου Στέφανου Δαμιανίδη.

«Τον Μάρτιο που με ρώτησαν τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους είπα, τέλειωσε, όποιος θέλει ας επιστρέψει… λέει να τους απολύσουμε ή να παρατείνουμε την αναστολή; Είπα να τους απολύσουμε γιατί;».

Στη συνέχεια ακούγεται να λέει ότι: «εάν απελευθερώσουν όμως τους χώρους για τους ανεμβολίαστους και δεν θα χρειάζεται πιστοποιητικό θα είστε και εσείς ελεύθεροι».


Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο κ. Κέλλας με υγειονομικούς σε αναστολή, στο περιθώριο εκδήλωσης στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού την Κυριακή 3 Απριλίου.

 Η καθαρή αλήθεια δεν είναι μόνο το πείσμα αλλά και το άμεσο οικονομικό συμφέρον των διαπλεκόμενων που εξυπηρετεί η κυβέρνηση.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ΗΧΗΤΙΚΟ FOCUS FM//

Με πληροφορία και βίντεο από:

FOCUS FM

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου